Minicamping / Boerencamping / kleine camping Overijssel

Als u wilt kamperen bij de boer op een minicamping / boerencamping / kleine camping in Overijssel, dan maakt niet uit op welke boerderijcamping Overijssel u bent. Of het nu de kop van de provincie, Salland of Twente is, ér is altijd veel te doen in de provincie. Bootje varen in Giethoorn door de Weerribben, lekker shoppen in een van de Hanzesteden of misschien wel een gezellige avond in een schouwburg. Om daarna de dag af te sluiten op een gezellige boerencamping.

Vanaf een minicamping / boerencamping / kleine camping in Overijssel zijn er vele mogelijkheden om te voet of op de fiets de streek te verkennen. Of het nu een fietstocht is door het schitterende bosgebied bij kasteel Twickel of een avontuurlijke wandelroute over het laarzenpad in de buitenwaarden van Wijhe. De provincie kent honderden routes voor een leuke wandeltocht. Op een boerderijcamping of bij de plaatselijke VVV kantoren zijn routebeschrijvingen te verkrijgen.

Aanbevolen Campings
 
Minicamping De Piksenhoeve
Hoge Hexel
       

 

Boerencamping Overijssel

Op zoek naar een minicamping / boerderijcamping of kleine camping?
Hier vindt u een overzicht van Boerencampings/ boerderijcampings/ minicampings / kleine campings in Overijssel

Minicamping / Boerencamping Overijssel – Fietsen
De provincie is bij uitstek geschikt voor het maken van een fietstocht. Na de provincies, Gelderland, Noord-Brabant, en Noord- en Zuid-Holland is Overijssel de provincie met de meeste fietspaden in Nederland. Ook fietroutes zijn bij de plaatselijke VVV kantoren te verkrijgen.

Kamperen bij de boer - Varen en zwemmen

In de provincie kunt u uitstekend terecht voor waterrecreatie. Of het nu vanaf de boerderijcamping een tocht per kano door de Weerribben is, of over de Dinkel of Regge, of zonder al te veel inspanning vanaf de boerencamping Overijssel een vaartocht met een electroboot om Giethoorn, of met een motorbootje langs de havens van Blokzijl en Vollenhove.

IIn de provincie zijn vijftien watergebieden officieel aangewezen als zwemwater. Bent u een fervente sportvisser? In de omgeving van elke boerderijcamping of minicamping in Overijssel vindt u langs de waterkant wel een mooi visplekje. U hebt hier wel een visvergunning voor nodig.

Op zoek naar een minicamping / boerderijcamping / kleine camping ?
Hier vindt u een overzicht van Boerderijcampings, minicampings en boerencampings in Overijssel

 

boerderijcamping overijssel

Even een weekje er tussen uit. Op een minicamping / boerencamping kleine camping in Overijssel heeft u volop vrijheid. De kinderen spelen lekker buiten terwijl u geniet van de zon. Voor een boerderijcamping hoeft u in de provincie niet ver te zoeken.

Kamperen bij de boer - Attracties:


Aktief Overijssel
Attractiepark De Waarbeek
Attractiepark Slagharen
Avonturenpark Hellendoorn
Chimpie Champ
Ecodrome Zwolle Kids City
Miracle Planet
Bengeltjes Speeldorp
Groot Sallands Maaisdoolhof
Boer'n Expeditie

     

Op zoek naar een minicamping / boerderijcamping of kleine camping?
Hier vindt u een overzicht van Boerencamping, boerderijcampings en minicampings in Overijssel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina