Minicamping "De Piksenhoeve" in Hoge Hexel
Boerencamping in de provincie Overijssel

De eigenaren van minicamping "de Piksenhoeve" in Hoge Hexel, een boerencamping in de provincie Overijssel, willen u graag uitnodigen voor een bezoek aan hun mooie camping die voorzien is van 11 ruime plaatsen. In het groene land tussen de Twentse dorpen Wierden, Hellendoorn, Daarle en Nijverdal vindt u "de Piksenhoeve". Een oase van rust in een landschappelijke omgeving. Daar biedt de familie Nijmeijer u een gastvrij onthaal. Vanuit minicamping "de Piksenhoeve" in Hoge Hexel, een boerencamping in de provincie Overijssel, kijkt u op het Wierdense Veld en kunt u genieten van het weidse uitzicht.

Minicamping de Piksenhoeve in Overijssel

 

 

In het centrale gebouw op de minicamping "de Piksenhoeve" in Hoge Hexel bevinden zich naast moderne sanitaire voorzieningen een wasmachine en centrifuge, koel- en vriesmogelijkheden en een magnetron. Tevens is er een douche en toilet aanwezig voor mindervaliden. De camping beschikt ook over een gezellige recreatieruimte, waar u goed kunt vertoeven in geval van slecht weer. Ook kunt u genieten van de Schwarzwalder Fuchsen, een bijzonder vriendelijk paardenras uit het Zwarte Woud in Duitsland waarmee de familie Niemeijer fokken. Als u liever gebruik maakt van de luxe van een vakantiehuis, dan kunt u ook terecht bij boerencamping "de Piksenhoeve". U heeft over het algemeen meer comfort dan bij het kamperen, maar de keuze is natuurlijk aan u. Tevens kunt u gratis gebruik maken van het WiFi netwerk.

Sc hwarzwalder Fuchsen op boerencamping de Piksenhoeve in Hoge Hexel

 

Vanuit minicamping "de Piksenhoeve" in Hoge Hexel kunt u eindeloze wandel- en fietstochten ondernemen. Het Wierdense Veld met zijn schaapskudde en de Sallandse Heuvelrug met zijn glooiingen en vergezichten liggen in de directe omgeving. Twente, Salland en het Duitse grensgebied kunt u vanaf de boerencamping per fiets of met de auto verkennen. De omgeving van minicamping “de Piksenhoeve” staat bekend om haar prachtige natuur en vele culturele bezienswaardigheden.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van Minicamping "de Piksenhoeve" in Hoge Hexel.

.

 

 

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina