Minicamping - Boerencamping Flevoland

Kamperen op een minicamping / boerencamping Flevoland.
Eerst was het de Zuiderzee later het IJsselmeer en na de inpoldering is er een geheel nieuw landschap ontstaan. Op de Noordoostpolder zijn vooral uitgestrekte akkers met grote boerenbedrijven te vinden, en op minder vruchtbare gronden vindt u bos. Pak tijdens uw verblijf op een boerencamping Flevoland eens de fiets en doorkruis de provincie in het voorjaar, het is dan één grote bloemenzee van tulpen, lelies en gladiolen.

Staat u op een minicamping / boerencamping Flevoland, dan hoeft u zich geen dag te vervelen. In deze groene en waterrijke provincie is veel te doen. U vindt er water, bossen, prachtige natuur, strand en natuurlijke schitterende attracties. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden.

Op zoek naar een minicamping / boerderijcamping?
Hier vindt u een overzicht van boerencamping Flevoland.

In Oostelijk en Zuidelijk Flevoland vindt u veel natuur- en recreatiegebieden. Ook bij de randmeren in de provincie en rondom de steden vindt u schitterende natuurgebieden. In het westen bevinden zich de Oostvaardersplassen en Lepelaarplassen. Het grootste deel van dit grote natuurreservaat bestaat uit water en moeras. De randmeren zijn zeer geliefd als vakantiebestemming. U kunt er verblijven op een camping, een boerderijcamping of op een bungalowpark aan een meer en met als achtertuin het bos. Walibiworld is de bekendste attractie van de provincie.

Boerderijcamping Flevoland

Minicamping / boerencamping Flevoland - Bataviastad.
Maak vanaf de boerderijcamping eens een uitstapje naar Bataviastad, daar vindt u meer dan 70 outletstores. In deze outletstores zijn merkartikelen tegen hoge kortingen te koop. Achter de outletstore ligt het 17de eeuws schip de Batavia. Naast Bataviastad staat ook het Poldermuseum.
Zo ziet u maar, Flevoland heeft meer te bieden dan menigeen denkt.

Op zoek naar een minicamping / boerderijcamping?
Hier vindt u een overzicht van Boerencamping Flevoland.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina