Logeren op een kampeerboerderij / vakantieboerderij

Logeren op een kampeerboerderij / vakantieboerderij - Gemoedelijkheid, rust en ruimte zijn daarbij de trefwoorden. Als er op een boerderij geen vee meer gehouden wordt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot een kampeerboerderij. De boer brengt sanitaire voorzieningen, een keuken en veiligheidsmaatregelen aan en verhuurt de vakantieboerderij vervolgens aan groepen.

vakantie boerderij

Het is een ideale plek voor verenigingen, families, schoolkampen en andere groepen. Ook voor feesten, reünies, werk- en studieweken biedt een kampeerboerderij unieke mogelijkheden. Logeren op een vakantieboerderij op het platteland dat kan op heel veel adressen in Nederland van Friesland, Drenthe, Brabant tot aan Limburg.

Op het rustige platteland van Nederland kunt u her en der een kampeerboerderij vinden. U wordt op een vakantieboerderij gastvrij onthaald en uw gastheer of gastvrouw zullen hun uiterste best doen om uw vakantie of weekendje weg zo aangenaam mogelijk te maken. Een vakantieboerderij staat voor kwaliteit en de prijs per overnachting is redelijk. De faciliteiten zoals het sanitair, slaapgelegenheid e.d. laten vaak niets te wensen over.

Een kampeerboerderij overzicht vindt u hier.

Op menig boerderij kunt u kennis maken met het boerenbedrijf, de rust en de ruimte van het platteland. U kunt een vakantieboerderij verspreid over Nederland vinden van Drenthe, Friesland, Brabant tot aan Limburg. U hebt de keuze uit strand, bos of landelijk gelegen, er is altijd wel een kampeerboerderij bij u in de buurt.

Op loop- of fietsafstand van een vakantieboerderij vindt u de mooiste natuurgebieden. Goed bewegwijzerde routes leiden u zonder problemen naar de mooiste plekjes. Het schitterende landschap is veelal doorkruist met goed onderhouden fiets-, wandel- en ruiterpaden en er zijn vaak talloze mogelijkheden voor een tocht met de huifkar, paard, pony of kano.

vakantieboerderij

Voor uw kinderen is het een onvergetelijke ervaring om op een vakantieboerderij te zijn. Ze kunnen van nabij ervaren hoe het is om de paarden, pony's of kalfjes te verzorgen. En als ze zin hebben mogen ze de boer meehelpen op het boerenbedrijf. Op een kampeerboerderij is veel te zien en te beleven. U wordt er hartelijk ontvangen, de mensen zijn er erg gastvrij.

Bent u op zoek naar een vakantieboerderij?
Een kampeerboerderij overzicht vindt u hier.

Menig vakantieboerderij heeft een eigen website waarop u alle informatie en foto’s van de kampeerboerderij vindt. Gemoedelijkheid, rust en ruimte zijn j de trefwoorden voor een schitterende vakantie!

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina