Minicamping - Boerencamping Groningen

Met de tent of caravan op een minicamping / boerencamping / kleine camping Groningen.
De provincie heeft met zijn vele kampeerplaatsen voor ieder wel wat wils. Of het nu een boerderijcamping, een minicamping of een gewone kleine camping is, u zegt het maar. Als u gaat kamperen bij de boer in Groningen hoeft u zich geen dag te vervelen, want in de provincie is ontzettend veel te doen en te ontdekken: De levendige stad, prachtige landschappen, schitterende borgen, het gerestaureerde vestingstadje Bourtange en u vindt er kilometerslange kanalen en fraaie meren, op deze kanalen en vaarten zijn diverse kanoroutes uitgezet.

Minicamping / boerencamping Groningen / kleine camping – midden in de natuur
De provincie heeft 7.500 hectare natuurgebied. Een aantal van deze gebieden zijn opengesteld voor het publiek. Deze gebieden zijn voorzien van goed onderhouden fiets- en wandelpaden.Iets wat veel mensen niet weten, maar in de provincie zijn veel bossen te vinden Maak tijdens uw verblijf op één van de boerderijcampings / boerencampings Groningen eens een wandeling in het Nanningabos, bij het Heineburen, of in het natuurgebied het Overbos, daar maken de vleermuizen en de hopbellen het tot een schitterend wandelgebied.

Aanbevolen Campings
  Uw camping ook een aanbevolen vermelding? Mail naar:
info@kamperen-bij-de-boer.com
Camping Roelage
Ter Apel

   

 

Boerencamping Groningen

Op zoek naar een minicamping / boerderijcamping / kleine camping?
Hier vindt u een overzicht van boerencampings, minicampings, kleine campings in Groningen

Kamperen bij de boer - Attracties.

Minicampings / boerencampings Groningen - vesting Bourtange
Op een boerderijcamping in Bourtange is veel te beleven. Het is een stervormig vestingstadje. Het stadje is de afgelopen jaren volledig in oude glorie hersteld, met ophaalbruggen, officiershuizen en kanonnen en het brengt u terug in de tijd naar het jaar 1742. Maar Bourtange is ook voor de liefhebber van de natuur erg interessant. Buiten de vesting lag vroeger een moeras, dat deel uitmaakte van de verdediging. In het stadje kunt er diverse musea bezoeken, schitterende wandelingen maken (waarbij u zich terug in de tijd waant), u kunt op een gezellig terrasje plaats nemen of een souvenirtje kopen, de kinderen kunnen er kaarsen maken of een leuke kinderboerderij bezoeken.

Mini-camping / boerencampings Groningen – Pieterburen
Een leuk uitstapje vanaf de boerderijcamping is voor de kinderen de zeehondencrèche in Pieterburen. In de zeehondencrèche worden zieke en verzwakte zeehonden opgevangen, verpleegt en verzorgd. De kinderen kunnen niet alleen de zeehonden bekijken, maar ze kunnen ook een kijkje nemen in de keuken van de crèche, of meelopen met een rondleiding. Tevens is er voor de kids een leerzame kinderhoek en voor de allerkleinsten onder ons is er een zandbak.

Mini campings / boerencampings Groningen – Jumping Henk Westernpark
Op het Jumping Henk Westernpark in Jonkersvaart, ten zuidoosten van Marum kun je kamperen op de ruime boerderijcamping óf logeren in een appartement in de verbouwde boerderij. Op het terrein vindt u een western recreatiepark met veel leuke attracties. Er kan paard gereden worden, er is een survivalcircuit, compleet met kabelbaan, een fraaie waterglijbaan voor volop waterpret en als je het water op wilt is er nog de mogelijkheid voor kanovaren. En voor wie even de rust zoekt, die kan gaan forelvissen.

boerencamping groningen

 

Minicamping / boerencamping Groningen – Luchthaven Eelde
Vanaf het terras van het Hotel-restaurant L`Avion heeft u een goed uitzicht op alle aankomende en vertrekkende vliegtuigen. Of misschien wilt u zelf wel een keer het luchtruim in? Dat kan, elke dag worden er vanaf het vliegveld in een 4-persoons Cessna rondvluchten gemaakt boven elke gewenste locatie. Als u durft, dan neemt u zelf de besturing in handen.  Een rondje vliegen boven de boerderijcamping Groningen? Zelf even de stuurknuppel vasthouden of toch maar niet? Het is allemaal mogelijk.

Minicamping / boerencamping Groningen – Target lasergame Delfzijl
Kampeert u op een boerderijcamping in de regio Delfzijl? Ga dan eens een middag naar Target Lasergame, een spel vol spanning en sensatie voor zowel jong en oud. Huiveren mag, bang zijn is volstrekt niet nodig. Het speelt zich allemaal in het donker af met gekleurde en knipperende lampen. Je speelt het spel in een speciaal pak en in je handen een lasergun, het kan zowel in een team als solo. Na afloop van het spel krijg je je persoonlijke scorekaart. Na afloop kun je in de laserbar even bijkomen onder het genot van een drankje of een hapje.

Minicamping / boerencamping Groningen – Wellness- en kuurresort Fontana Bad Nieuweschans
Kampeert u op een boerderijcamping in de regio Bad Nieuweschans? Maak dan eens een bezoek aan het Wellness en kuurresort Fontana Bad Nieuweschans, hier vindt u alle faciliteiten voor pure ontspanning en gezondheid. Het is de ideale locatie om eens alles achter u te laten en weer als herboren huiswaarts te keren! Het Thermaalbad van Fontana Bad Nieuweschans is 36°C warm en bevat vele mineralen welke een heilzame werking hebben op uw lichaam. De whirlpools, de massagestralen en de aangename temperatuur van het Thermaalbad maken het baden heerlijk ontspannend, zodat u weer helemaal tot rust zult komen.

Ga vanaf de minicamping / boerencamping Groningen een dag je naar de stad. Ontdek de stad te voet op de fiets, op een waterfiets of in een kano! De stad heeft veel moois te bieden. Veel moois is te zien in de diverse musea, maar ook met een rondvaart kun je de stad ontdekken. En natuurlijk moet je ook eens bovenin de Martinitoren gestaan hebben. In de stad vind je naast historische gebouwen ook veel architectonische vernieuwing. In de stad Groningen vind je vele bezienswaardige bouwwerken. Ook de shopper komt volop aan zijn trekken in de stad. Er gaat niets boven een boerencamping Groningen.

Op zoek naar een minicamping / boerderijcamping?
Hier vindt u een overzicht van de boerencampings en minicampings in Groningen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina