GRATIS aanmelden op Kamperen bij de boer.com
Een verstandige zaak

Voor een pagina met linkvermelding op Kamperen bij de boer.com betaalt u helemaal niets!

Als uw boerencamping, mini camping of kleine camping slecht te vinden is in Google, dan is een GRATIS gastpagina bij Kamperen bij de boer.com wellicht iets voor U. Kamperen-bij-de-boer.com is (met meer dan 50.000 unieke bezoekers per maand) dé website voor informatie over boerencampings, boerderijcampings, kleine campings en minicampings en is in vele zoekmachines in de top 3 zoekresultaten te vinden.

In 2020 waren er maar liefst 490.000 bezoekers (351.000 uniek), in 2021 zijn we geeïndigd op ongeveer 530.000 bezoekers en in 2022 zijn er maar ongeveer 580.000 bezoekers geweest. Ook in 2022 zien we ongeveer deze cijfers.

Ieder jaar brengen wij tussen de 4-8 nieuwsbrieven uit met informatie over de website, die nieuwe campings, de campings die overgenomen of gestopt zijn en/of andere leuke nieuwtjes omtrent kamperen bij de boer bevat. Op Facebook maken wij ook altijd bekend welke pagina's toegevoegd zijn. Op Facebook hebben wij momenteel zo'n 7600 fans. En sinds begin april 2015 is onze website ook met een full-responsive versie goed te bekijken op mobiele apparaten.

Reden genoeg om u direct aan te melden met uw eigen campings lijkt ons zo.

Kamperen bij de boer.com gaat verder dan andere websites.

Op andere websites betaalt u voor het plaatsen van een link, maar hier wordt u niet echt beter door gevonden in Google. Laat staan dat het u echt meer bezoekers oplevert. Kamperen bij de boer.com heeft een nieuwe en unieke manier van GRATIS online promotie voor uw camping;

De Gastpagina
Deze pagina wordt zo gebouwd zodat uw pagina zeer hoog bij Google staat. Voor de gastpagina stellen wij voor u GRATIS webruimte beschikbaar. U kunt dan 1 pagina als gastpagina plaatsen. U bepaalt zelf wat er op de pagina komt te staan. We plaatsen er wel de Google zoekwoorden bij natuurlijk. Zoals algemene informatie over uw camping, inclusief enkele foto’s, eventueel openingstijden, de ligging, faciliteiten, bezienswaardigheden in de omgeving en eventueel prijzen. Ook tussentijdse actualisering met tekst en foto's van uw gastpagina gebeurt GRATIS

Wat moet u doen?

  1. Wij vragen als tegenprestatie een retourlink naar Kamperen bij de boer.com.Ontdek hoe u binnen 30 seconden een link naar ons kunt maken.
  2. U stuurt 1 pagina tekst (1 A4) en 2 foto's naar ons op. De tekst wordt vervolgens aangepast, zodat u zeer goed te vinden bent in Google, waarbij de veranderingen aan het document beperkt worden tot uitsluitend noodzakelijke technische aanpassingen.

Ook als u geen eigen website heeft, is een gastpagina op Kamperen bij de boer.com dé ideale manier om uw bedrijf toch onder de aandacht van uw doelgroep te krijgen. U bepaalt zelf de inhoud van de pagina. Uw pagina kan altijd GRATIS vernieuwd worden.

Aanbevolen vermelding.

Sinds 2016 bieden wij u ook de mogelijkheid voor een zogenaamde Aanbevolen vermelding.
Dit is niet gratis, maar is tegen een heel schappelijk tarief mogelijk en natuurlijk zijn deze kosten voor de campingeigenaren bedrijfskosten. Veel campings die nu al een “aanbevolen vermelding” hebben zijn er erg blij mee, want wanneer wij aan het eind van ieder kalenderjaar informeren of de “aanbevolen vermelding” weer voor een jaar verlengd mag worden en in 90% van de gevallen is het antwoord positief omdat men redelijk veel gasten via onze website als gast mag verwelkomen.

Wij bieden dus de volgende mogelijkheden aan:

1. een gratis gastpagina op onze website met 2 foto's, maar incl . Google advertenties. (zoals hierboven beschreven staat)

2. een gastpagina op onze website met 2 foto's , maar incl. Google advertenties en een "aanbevolen vermelding" op de provincie/landen pagina voor € 45,00 per jaar (ongeveer 2 á 2 extra gasten die een nachtje bij u op de cmaping verblijven).
Uw camping komt op de provincie/landen pagina met een extra vermelding en een afbeelding van 150 x 100 pixels. Deze afbeelding linkt door naar uw gratis gastpagina op onze website. Op deze wijze heeft u extra aandacht ten opzichte van de andere campings, want de meeste bezoekers komen binnen op de home pagina of op de provinciepagina.

3. een gastpagina op onze website met 2 foto's , maar incl. Google advertenties en een "aanbevolen vermelding" op de provincie/landen pagina én een "aanbevolen vermelding" op de Homepagina voor € 175,00 per jaar. Uw camping komt op de provincie pagina én op de homepagina met een extra vermelding en een afbeelding van 150 x 100 pixels. Deze afbeeldingen linken dan door naar uw gratis gastpagina op onze website. Op deze wijze heeft u extra aandacht ten opzichte van de andere campings, want de meeste bezoekers komen binnen op de homepagina.

4. een gastpagina op onze website met 6 foto's en zonder Google advertenties voor € 125,00 per jaar, een voorbeeld hiervan is Oensels Fruitweike in Oensel, Limburg

5. een combinatie van de hierboven genoemde mogelijkheden. Wij kunnen u dan een scherpe aanbieding doen.

Vóórdat het jaar verlopen is krijgt u van ons een mail waarin wij u zullen vragen of u de vermelding met nog weer een jaar wilt verlengen. Het is dus géén doorlopend contract, want daar houden we zelf dus ook niet van.

Heeft u interesse in de mogelijkheid voor een “Aanbevolen vermelding”? Vraag het dan aan via info@kamperen-bij-de-boer.com

Nieuwsbrief

Naast het feit dat u een eigen gastpagina kunt krijgen bij ons, nemen wij u ook mee via onze Twitter Account en op Facebook en natuurlijk vermelden wij u ook nog in onze nieuwsbrief.

Wilt u ook een GRATIS gastpagina op Kamperen bij de boer.com?
Stuur dan een email naar info@kamperen-bij-de-boer.com met uw tekst en afbeeldingen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina