Boerencamping Musselkanaal in Musselkanaal -
Minicamping Groningen

U bent van harte welkom op boerencamping Musselkanaal in Musselkanaal, een minicamping in Groningen.Deze landelijk gelegen camping is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers. Ook voor sportvissers, hobbyvissers of zwemfanaten is deze camping een ideale mogelijkheid. Door de mooie ligging zijn uitstapjes in de omgeving geen moeilijke stap om te nemen. U kunt vanaf de camping een uitstapje maken naar het Noorderdierenpark in Emmen, u kunt naar Assen of Groningen gaan maar u kunt ook gewoon genieten van de directe omgeving. Alles is mogelijk op boerencamping Musselkanaal.

boerencamping Musselkanaal

 

Deze minicamping in Groningen biedt uitstekende mogelijkheden voor vissers en zwemmers in de directe omgeving. Ook kunt u natuurlijk fietsen in de omgeving of een lekkere rustgevende boswandeling maken. De voorzieningen van boerencamping Musselkanaal zijn uitstekend.

Op de camping is nieuw sanitair aanweizg. Daarnaast is er een gezellige recreatieruimte (met internetontvangst (denkt u er wel aan veilig te internetten?), informatie over de omgeving en spelletjes voor de kinderen). Daarnaast kunt u er ponyrijden en is er een trampoline aanwezig zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen.

Op het terras kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, gekoelde frisdrank of een ijsje. Ook worden er voor de aanwezige gasten diverse activiteiten georganiseerd die afgestemd zijn op de gasten zelf.

minicamping drenthe in musselkanaal

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Groningen?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping Musselkanaal in musselkanaal.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina