Mini camping Roos in Oostvoorne
Een boerencamping in de provincie Zuid Holland

Trude en Peter van de Polder willen u graag verwelkomen op minicamping Roos in Oostvoorne, een boerencamping in de provincie Zuid Holland. De camping ligt tegen het Overbos aan en net buiten de bebouwde kom. De zee is op ongeveer 2,5 km bij de camping vandaan. De mooiste stranden zijn in Rockanje, op ongeveer 5 km. Vanaf de camping kan heerlijk worden gewandeld en gefietst. Je bent direct in de mooie bossen en duinen rondom Oostvoorne. De camping is rustig gelegen en heeft ruime plaatsen, die afgeschermd zijn door struiken en coniferen. Vroeger was hier een kwekerij met kassen en de lange loods is daar nog een restant van. Ook herinnert de naam van het toiletgebouw, 'het ketelhuis' hier nog aan, want hier stonden vroeger de verwarmingsketels.

Minicamping Roos, Boerencamping in Oostvoorne Zuid Holland


De loods is caravanstalling en ook achter op het terrein kunnen caravans worden gestald. De camping wordt vooral bezocht door een wat ouder publiek. Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom, maar er zijn hiervoor geen aparte voorzieneningen op minicamping Roos in Oostvoorne, een boerencamping in de provincie Zuidholand. Minicamping Roos in Oostvoorne is aangesloten bij Vekabo Nederland. Dit is een branche-organisatie voor kleine (boeren) campings. De camping ligt net buiten de bebouwde kom van Oostvoorne. Naar het centrum van het gezellige dorp is het ongeveer 15 minuten lopen. Oostvoorne ligt ongeveer 45 kilometer onder Rotterdam op het eiland Voorne-Putten. Dit is een van de Zuid Hollandse eilanden. Vlakbij ligt het mooie vestingstadje Brielle. Ook Hellevoetsluis is in de buurt, hier is o.a. een modern overdekt winkelcentrum.

Oostvoorne is aantrekkelijk vanwege het prachtige duingebied. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Op loopafstand van de camping is het bezoekerscentrum van het zuidhollandslandschap Tenellaplas. Hier is veel informatie te vinden over het unieke duingebied en het is startpunt van heel veel mooie wandelingen. Daar vlakbij is het museum De Duinhuisjes, dat de historie van Oostvoorne en Rockanje laat zien. Er zijn vaak leuke activiteiten. Het strand van Oostvoorne is meer een wadden en slikken gebied geworden met allerlei soorten vogels. Er zijn verschillende uitzichtpunten. Zwemstranden zijn er in Rockanje op ongeveer 5 kilometer van de camping. Het is een mooie route om te fietsen. Deze stranden zijn ook heel geschikt voor kinderen. Er zijn diverse leuke strandpaviljoens.

Boerencamping Roos in OOstvoorne, Provincie Zuid Holland

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zuid Holland?
Kijk dan eens op de website van minicamping Roos in Oostvoorne.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina