Minicamping Het Heilig Boontje Koffie in Someren
Kleine natuurcamping in de provincie Noord-Brabant

René en Yvonne willen u graag verwelkomen op hun leuke kleine Minicamping Het heilig Boontje Koffie in Someren, een kleine natuurcamping in de provincie Noord-Brabant. De naam van de camping is afgeleid van de koffiebar, wat als eerste is opgezet. Daarna is men begonnen met de kleinschalige natuurcamping. De camping is gelegen in een nieuw stukje teruggebrachte natuur wat tot stand is gekomen in samenwerking met het Brabants Landschap. Langs de vijver kunt u genieten van de vlinders, libellen, padden en van alles wat zich spontaan een weg heeft gevonden. De camping is kleinschalig opgezet en het terrein is alleen geschikt voor tenten. Voor vouwwagens, campers en caravans is er in overleg ook plaats. De filosofie van René en Yvonne, de eigenaren van Minicamping Het Heilig Boontje Koffe in Someren, een kleine natuurcamping in de provincie Noord-Brabant, is vooral de mensen op doortrek een overnachtingsplaats te bieden waarbij de echte pelgrim (te voet, te paard of met de fiets of motor) een warm onthaal kan verwachten.


Minicamping Het Heilig Boontje Koffie in Someren

 

Op Minicamping Het Heilig Boontje Koffie in Someren mag u zelf uw plekje kiezen. Deze zijn niet afgebakend. Men biedt vrijheid, rust en ruimte. Daarnaast kunt u gebruik maken van prima sanitaire voorzieningen, bestaande uit 3 douches, 4 toiletten en 2 wastafels, en bij slecht weer kunt u gebruik maken van de binnen faciliteiten en schuilruimte. Binnen koken is natuurlijk ook mogelijk. U kunt gebruik maken van een 2 pits fornuis. Voor de pelgrims en trekkers (te voet, te paard, per fiets, motor en auto) kunnen René en Yvonne ook een warme maaltijd verzorgen. Voor de liefhebber zijn er ook Tipitenten voor 4 tot 12 personen te huur. Daarvoor verwijzen wij naar de website. Paardenliefhebbers kunnen hun vakantie met het eigen paard doorbrengen, er zijn 2 stallen en een weidegang beschikbaar. Ook is er nog een B&B voor 2 personen te huur. Gratis Wifi is beschikbaar in de koffiebar of het terras.

Natuurcamping Het Heilig Boontje Koffie in Someren

 

De omgeving van Minicamping Het Heilig Boontje Koffie in Someren biedt vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld een bezoek aan het Nationaal Park De Groote Peel, het nieuwe Astense Klok- en Peelmuseum (uniek in Europa), de Sterrewacht, de prachtige wandel- , fiets- en ruiterroutes, het Vluchtsimulatiemuseum, de 2 9- holes golfbanen, een prachtige openbare speeltuin en gezellige horeca, het theater “de Ruchte” en natuurlijk de grote steden zoals Eindhoven, Roermond (de Outlet) en Weert om gezellig te shoppen of een bioscoopje te pikken. De plaatselijke Spar supermarkt is er voor uw dagelijkse boodschappen om de hoek en iets verder zijn de gezellige winkels en bekende supermarkten in Someren Dorp.

Wil u nog meer weten over deze natuurcamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping Het Heilig Boontje Koffie in Someren
.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina