Kampeerboerderij De Runsvoort
vakantieboerderij in de provincie Noord-Brabant

Kampeerboerderij De Runsvoort in Helvoirt is dé kampeerboerderij in de provincie Noord-Brabant. Deze vakantieboerderij maakt onderdeel uit van minicamping De Runsvoort en is het gehele jaar geopend. Ideaal gelegen direct aan Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. Dit is dus uitermate geschikt voor o.a. sportverenigingen, familiereünies en schoolkampen. Er is ruimte voor groepen tot zelfs 100 personen. Een plattegrond is op de website van de kampeerboerderij te vinden. U kunt hier met de hele groep erg gezellige dagen doorbrengen. Er zijn diverse activiteiten mogelijk op en rond Kampeerboerderij De Runsvoort in Helvoirt, een vakantieboerderij in de provincie Noord-Brabant.

Kampeerboerderij De Runsvoort in Helvoirt

Er zijn vele fantastische voorzieningen op Kampeerboerderij De Runsvoort in Helvoirt. Er is een compleet nieuw ingerichte keuken (voor zelfverzorging) inclusief vaatwasser (vaatwasser tegen vergoeding). Geheel vernieuwde goed gescheiden sanitaire voorzieningen (ook voor minder validen). Natuurlijk is er gratis draadloos internet door het hele gebouw. Alle vertrekken zijn goed te verwarmen. Tevens is er natuurlijk een ruime eetzaal en ook een grote recreatieruimte met televisie en DVD-speler. Activiteiten zijn er volop te doen, zoals een heerlijke BBQ, of andere spelen op het grote speelveld. Het bos is vrij toegankelijk en ligt op 150 m afstand. Heel leuk is de mogelijkheid om een 11-holes midgetgolf baan te huren. Deze is op elke gewenste plaats neer te leggen dus ook wanneer het weer wat minder is kan deze bijvoorbeeld onder de overkapte buitenruimte worden neergelegd. Tevens kan men hier fietsen/mountainbikes huren of outdoor activiteiten laten verzorgen door Fitt-Outdoor.

Een mobiele midgetgolfbaan op De Runsvoort

In de directe omgeving van kampeerboerderijDe Runsvoort in Helvoirt vind je ook het openlucht en natuur zwembad de Ijzeren Man of de buiten-chloorbaden de Groene Welle in Udenhout. Ook de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen zijn dichtbij gelegen. De oude stad Den Bosch ligt op slechts 16 km afstand. Dit is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen kun je te voet, per fiets of op het paard uitstekend bezoeken. Geniet hier van het afwisselende landschap.

 

Wilt u meer weten over deze kampeerboerderij in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan HIER de website van Kampeerboerderij De Runsvoort in Helvoirt.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina