Minicamping De Runsvoort in Helvoirt
Kampeerboerderij in Noord-Brabant

Familie van de Wouw heet u van harte welkom op minicamping De Runsvoort in Helvoirt, een kampeerboerderij in Noord Brabant. De camping is gelegen aan de rand van het Nationaal Park "de Loonse en Drunense Duinen". Het grootste voordeel van de ligging is de aansluiting op diverse fiets en wandelpaden. Hier kunt u echt genieten van natuur, rust, ontspanning en gezelligheid. Ook voor de visliefhebber is deze camping uitermate geschikt aangezien de camping direct aan viswater de Zandley ligt. Al met al heeft minicamping De Runsvoort in Helvoirt, een kampeerboerderij in Noord-Brabant, het goed voor elkaar. De camping is tevens ook een kampeerboerderij om alle gasten van harte welkom te heten. Tevens kunt u er een appartement huren.

 

Mooi en ruim opgezet kampeerterrein op minicamping De Runsvoort

De plaatsen op minicamping De Runsvoort in Helvoirt zijn groot van opzet, met uitstekende voorzieningen op het veld zoals watertappunten en voor iedereen is er 6 amp stroom. De keurige sanitiare voorzieningen (nieuw in 2015) beschikken over gratis warm en koud water, met een goede overdekte buiten afwasplaats. Ook aan de kinderen is gedacht met diverse speeltoestellen over de camping verdeeld. Zo zijn er bijvoorbeeld:

  • een schommel
  • een glijbaan
  • een speelhuisje
  • een tarmpoline
  • en een buitentafeltennistafel
  • met in de zomer een klein zwembad.
Mooie speeltoestellen voor kinderen op minicamping De runsvoort in Helvoirt

Minicamping De Runsvoort in Helvoirt heeft het goed voor elkaar voor jong en oud. De speeltoestellen zijn op het midden van het veld gelegen zodat u van alle kanten toezicht kan houden op uw kroost. Tevens is er een mooie Jeu de Boules baan aangelegd. Voor de gasten is er gratis WiFi op het gehele terrein. Uw fiets kunt u stallen in de overdekte fietsenstalling waar u eventueel uw electrische fiets ook kunt opladen.

Bent u geinteresserd geraakt in deze prachtige camping / kampeerboerderij in Noord Brabant?
Bekijk hier dan de website van minicamping De Runsvoort of kom gewoon eens lang om te kijken.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina