Boerenvakantiehuizen en Pipowagens 't Diekshoes
Boerderijcamping in Winterswijk/Kotten

Het mooiste plekje in de Achterhoek: daar ligt 't Diekshoes; stil en rustig gelegen aan een doodlopend zandpad, vlakbij de Duitse grens. Een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, en gezinnen met kinderen. Boerderijcamping ’t Diekshoes, een natuurcamping in de Achterhoek (Gelderland), is een schitterend gelegen kleinschalige camping in het buitengebied van Winterswijk. Het Diekshoes heeft twee aaneengrenzede kampeervelden met in totaal 15 vrij te kiezen, zeer grote, plaatsen. Zowel zon- als schaduwrijk. Frans aandoend terrein met veel begroeiing, paadjes en vogels.

Naast de camping verhuurt ’t Diekshoes ook twee houten Pipowagens en twee boeren vakantiehuizen.
Een bijzondere overnachting in een houten pipowagen, op een prachtige locatie in de Achterhoek. ’t Diekshoes heeft twee houten Pipowagens op de schitterendste plekjes van hun terrein staan. Vrij uitzicht over de velden en een  grotendeels omzoomde eigen tuin, met vuurkorf. Beide pipowagens zijn ruim van opzet, en van alle gemakken voorzien. Door de snorrende houtkachel, of een knappend kampvuur met de duisternis om je heen... Een unieke belevenis om hierin je vakantie te beleven!


De voormalige varkensschuur en schapenstal van boerderij 't Diekshoes zijn verbouwd tot twee luxe boerenvakantiehuizen. Het 'grote huis' (6-8 pers.) en het 'kleine huis (2-3 pers).Beide vakantiehuizen hebben een landelijke, boerensfeer, ouderwetse plavuizen en houten deuren. Doorkijkjes door originele stalramen en de intact gelaten gebinten en houten plafonds geven de ruimtes een romantische en bijzondere uitstraling.

De omgeving van Boerderijcamping 't Diekshoes is ideaal om op de fiets of al wandelend te ontdekken. De natuur is schitterend door het prachtige coulissenlandschap, dat zo kenmerkend is voor de Achterhoek. De Duitse bossen zijn vlakbij en de Nonnenvennen met zijn mooie en voor Nederland unieke flora en fauna liggen op loopafstand. Er is een uitgebreid fiets knooppuntennetwerk (in Nederland en Duitsland), waardoor u gemakkelijk mooie routes kunt maken. Winterswijk zelf is een leuk dorp met veel winkelmogelijkheden. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u ook in het Duitsland terecht in Burlo of Oeding.

 

Wilt u meer weten over deze boerenvakantiehuizen op Pipowagens?
Bezoek dan de website van 't Diekshoes in Winterswijk/Kotten

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina