Boerderijcamping 't Diekshoes in Winterswijk/Kotten
Minicamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping ’t Diekshoes,  een natuurcamping in de Achterhoek (Gelderland), is een schitterend gelegen echte kleinschalige camping in het buitengebied van Winterswijk. 't Diekshoes; stil en rustig gelegen aan een doodlopend zandpad, vlakbij de Duitse grens. Een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, en gezinnen met kinderen. Er zijn twee velden met in totaal 15 vrij te kiezen, zeer grote, plaatsen. Zowel zon- als schaduwrijk. Frans aandoend terrein met veel begroeiing, paadjes en vogels. Het is een autovrij kampeerveld. Vanaf de camping is geen bebouwing te zien. Boerderijcamping “t Diekshoes in Winterswijk/Kotten, een minicamping in de provincie Gelderland , respecteert de duisternis die in dit gedeelte van de Achterhoek nog te vinden is, en werkt daarom met licht/bewegingsmelders.

Boerderijcamping 't Diekshoes in Winterswijk, mini camping in de Achterhoek

De camping is kindvriendelijk, er is een klein speeltuintje en een groot veilig erf. Ook zijn er skelters, stepjes, bolderwagens, en bij mooi weer wordt er een badje gevuld. Ook kunnen de kinderen helpen met het voeren van de kippen en rapen van eitjes. Er een gezamelijke vuurplaats op het kampeerterrein. Voor een kampvuur van eigen gesprokkeld hout in een van de dichtbij gelegen bossen. Boerderijcamping’t Diekshoes in Winterswijk/Kotten heeft modern en zeer schoon sanitair:  3 douches, 3 toiletten, 3 wastafels en een aankleedtafel voor baby's. Ook is het gebruik van wasmachine, droger, koel- en vrieskast mogelijk. Tevens is er een bibliotheek met veel moderne literatuur voor jong en oud en veel informatie over uitjes etc. Er is een overdekte fietsenstalling  Naast de mini camping zijn er ook nog 2 grote houten woonwagens en 2 boeren vakantiehuizen ( 2-3 en 6-8 pers) te huur. Een bijzondere overnachting in een houten pipowagen, op een prachtige locatie in de Achterhoek. ’Minicamping T Diekshoes heeft twee houten Pipowagens op de schitterendste plekjes van hun terrein staan. Vrij uitzicht over de velden en een  grotendeels omzoomde eigen tuin, met vuurkorf. Beide pipowagens zijn ruim van opzet, en van alle gemakken voorzien. Door de snorrende houtkachel, of een knappend kampvuur met de duisternis om je heen... Een unieke belevenis om hierin je vakantie te beleven! De voormalige varkensschuur en schapenstal van boerderij 't Diekshoes zijn verbouwd tottwee luxe boerenvakantiehuizen. Het 'grote huis' (6-8 pers.) en het 'kleine huis (2-3 pers). Beide vakantiehuizen hebben een landelijke, boerensfeer, ouderwetse plavuizen en houten deuren. Doorkijkjes door originele stalramen en de intact gelaten gebinten en houten plafonds geven de ruimtes een romantische en bijzondere uitstraling.

 

minicamping 't Diekshoes in Winterswijk, Boerderijcamping Achterhoek, Gelderland

 

De omgeving van Boerderijcamping 't Diekshoes in Winterswijk/Kotten is  ideaal om op de fiets of al wandelend te ontdekken. De natuur is schitterend door het prachtige coulissenlandschap, dat zo kenmerkend is voor de Achterhoek. De Duitse bossen zijn vlakbij en de Nonnenvennen met zijn mooie flora en fauna liggenop loopafstand. Er is een uitgebreid fiets knooppuntennetwerk  (in Nederland en Duitsland), waardoor u gemakkelijk mooie routes kunt maken. Ook kunt u gebruik maken van het draadloze netwerk (WiFi) op de minicamping. Winterswijk zelf is een leuk dorp met veel winkelmogelijkheden Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Burlo of Oeding. (Dtsl)

 

 

Wilt u nog meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping 't Diekshoes in Winterswijk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina