Recreatieboerderij Johan en Caroline
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Recreatieboerderij Johan en Caroline in Wagenberg, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, biedt plaats aan 15 tenten of caravans. Bij iedere ruime plaats is een aansluitpunt van 6 amp. en er is ook verwarmd sanitair aanwezig. Op deze mooie en rustig gelegen locatie kunt u genieten van het mooie uitzicht van de Binnenpolder en de Zegge. Wagenberg is 1 van de 5 kerkdorpen van gemeente Drimmelen. Drimmelen wordt ook wel de blauw groene gemeente genoemd. Blauw omdat dit de voortuin van Nationaal Park De Biesbosch en groen vanwege het agrarische landschap in de polders met de mooie akkerranden. U kunt hier volop recreëren door te wandelen en te fietsen. Heel de gemeente en de aangrenzende gemeentes zijn voorzien van een knooppunten systeem en deze leiden u naar de mooiste plaatsen in onze omgeving. Recreatieboerderij Johan en Caroline in Wagenberg, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant is dus een ideale camping om te genieten op het water en op het land.

Minicamping De Rooie Weel in Wagenberg, boerderijcampoing Noord-Brabant

 

 

Wilt U wel genieten van het boergondische plattelandsleven zonder de geurtjes en ruime plaatsen ( 10 x 10 m) dan bent U bij Recreatieboerderij Johan en Caroline in Wagenberg op het juiste adres. Dichtbij Breda en Oosterhout (NB) dus lekker winkelen of een stadwandeling kan ook. Op het terrein is ook een kinderboerderij aanwezig waar de kippen, konijnen , schapen en geitjes vrolijk rond scharrelen en huppelen.  Voor de kinderen is er een heuse acacia robinia speeltuin aanwezig. De kinderen kunnen daarop schommelen, klimmen, glijden, wiebelen op de wiebelbrug. Dit alles staat in speelzand waar ze in hartenlust kunnen spelen. De leeftijd categorie is van 0-10 jaar. Om het speelplezier nog completer te maken men op deze boerderijcamping over vele fietsjes, mammoet skelters en natuurlijk over een grote ingegraven trampoline. Dit alles op een afgesloten en overzichtelijk terrein.


Boerderijcamping De Rooie Weel in Wagenberg, Noord-Brabant

Op Recreatieboerderij Johan en Caroline in Wagenberg is ook een uitgebreide boerderijwinkel waar van alles te vinden is voor een geslaagde en gezonde maaltijd of voor een verkoelend ijsje of drankje. Koffie en thee op het terras. Tevens is het kampeerterrein voorzien van een prima werkende WIFI verbinding ,zodat u ook op vakantie gebruik kunt maken van bijv. uw laptop, tablet etc. Heeft u iets te vieren, een familiefeest, schoolkamp, bruiloft of iets degelijks, dan kan dat hier ook uitstekend, maar er mag geen overlast zijn voor de andere gasten of de buren. Achter de camping is een prachtig natuurgebied met paddenpoel waar Galloway koeien grazen. Er staat een bankje bij de poel waar het heerlijk vertoeven is met prachtig uitzicht en de grazende koeien.U komt helemaal tot rust. De omgeving verkennen kan via de fietsknooppuntenroute. Onze locatie staat prima vermeld op de fietsroute kaart die U ontvangt bij aankomst op onze camping. Vanaf 1 mei 2010 is de wandelknoopuntenroute officieel geopend,de bewegwijzering komt u tegen in onze omgeving.Tevens kunt U de binnenpolder in om de prachtige natuur te gaan bewonderen en dan plaats nemen aan de picknicktafel aan het laarzenpad.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Recreatrieboerderij John en Caroline in Wagenberg.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina