Recreatieboerderij Goede Hope in Hoofdplaat
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Recreatieboerderij Goede Hope in Hoofdplaat, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, is een hele nieuwe camping (2020) direct aan de dijk langs de Westerschelde en is gelegen tussen het oude vissersdorpje Breskens en Hoofdplaat. De camping bevind zich tussen 2 natuurgebieden waar veel vogels verblijven en kan er in de Westerschelde prima gevist worden. Van super ruime kampeerplaatsen op gezellige veldjes tot aan laantjes tussen de fruitbomen tot comfort plaatsen met prive sanitair, bij Recreatieboerderij Goede Hope in Hoofdplaat, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, vindt u ongetwijfeld uw plekje.

Ruime plaatsen van 300m2

U vindt uitstekende voorzieningen op Recreatieboerderij Goede Hope in Hoofdplaat. Alle 25 kampeerplaatsen op deze minicamping zijn luxe plaatsen, van ongeveer 300m2, voorzien van 16A stroom/water/afvoer en kabel tv. Natuurlijk kunt u ook beschikken over wifi. In het grote sanitair gebouw zijn aparte toilet ruimtes en aparte douche ruimtes voor Dames en Heren, met elk 3-4 toiletten en elk 3 douches. De Comfort kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen badkamer. De prive badkamers zijn ondergebracht in een sanitair gebouw met de andere prive badkamers met uw eigen toegangsdeur en eigen sleutel. Hier beschikt u over een eigen douche, toilet en wastafel. Op de Boerderij zijn veel verschillende dieren, verschillende soorten geiten, schapen, Duitse Reuzen, varkens en de mini ezeltjes.

 

Veel jonge aanplant op de camping

 

 

 

Recreatieboerderij Goede Hope in Hoofdplaat is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, het stuk van Zeeland grenzend aan België én de Westerschelde. Hoofdplaat is gelegen tussen Breskens en Terneuzen. Je bezoekt natuurlijk de mooie zandstranden die hier liggen. Maar ook een bezoekje aan Terneuzen, Oostburg en zelfs Knokke, Brugge en Gent zijn met de auto goed te bereiken. Toch nog een tip: vergeet uw fiets niet mee te nemen naar deze minicamping, er zijn mooie tochten te maken over gedeelte van de provincie Zeeland.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Zeeuw-Vlaanderen, provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van recreatieboerderij Goede Hope in Hoofdplaat.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina