Recreatiebedrijf Boot in Noordwelle
Minicamping in Zeeland

Minicamping Boot in Noordwelle, een onderdeel van recreatiebedrijf Boot ligt midden op het eiland Schouwen-Duiveland. Dichtbij Renesse en Burgh-Haamstede en slechts 3 kilometer van het Noordzeestrand!. De camping bestaat uit 2 velden. Kampeerveld 1 ligt achter de boerderij en heeft 10 ruime plaatsen van 125m² en enkele veldjes voor iglotenten. Dit mooie kampeerveld is ingesloten door een windsingel die beschutting geeft. Als de zon te voorschijn komt is de ochtendkilte snel verdreven. Tevens staat hier een authentieke hooiberg met rieten kap. Op dit gedeelte zijn verschillende walnootbomen en een zijde is beplant met hazelaars. De tenten/caravans staan in een kring rond het gemeenschappelijk veld opgesteld. Voor gezinnen met kinderen, surfers en stellen is dit een echte gezellige, beschutte, knusse plek om te kamperen.

Kampeerveld 2 heeft zeer ruime plaatsen van gemiddeld 370m²!
Als u op zoek bent naar een grote plek, kunt u hier terecht. U beleeft prachtige avonden als de ondergaande zon de lucht kleurt. Dit veld is bovendien voorzien van een nieuw modern sanitairgebouw. Door de ruime plekken en de oprijlaan kunt u makkelijk met uw kampeermiddel op en af rijden.

Recreatiebedrijf Boot in Noordwelle

De faciliteiten op Minicamping Boot in Noordwelle verschillen iets per veld. Daarom een opsomming per veld. Veld 1 beschikt over een gloednieuw verwarmd sanitairgebouw met douches, toiletten, spoelbakken en aparte wasruimtes, een stortplaats voor chemisch toilet, tappunten voor drinkwater, en een groentewasplaats. Tevens gratis wifi, mogelijkheid voor digitenne, stroomvoorziening van 4-6 amp., auto's niet op het terrein maar op de ruime parkeerplaats. Hier zijn huisdieren niet toegestaan.

Veld 2 beschikt over een sanitairgebouw met 2 douches, 3 toiletten, 2 aparte wasruimtes, een vaatwas - en groentewas plaats en een stortplaats voor het chemisch toilet. De stroomvoorziening is hier zelfs 10-16 amp. en iedere plaats heeft een eigen watertappunt en afvoerput. Tevens is hier natuurlijk ook wifi en digitenne-ontvangst mogelijk. Uw auto kunt u op de eigen parkeerplaats kwijt. Op dit veld zijn huisdieren in overleg toegestaan. Verder zijn er op beide velden wasplaatsen voor surf- en duikpakken, is er gescheiden afvalinzameling én er is terreinbewaking.

In de omgeving van Minicamping Boot hoeft u zich geen dag te vervelen. Wij noemen hier de volgende bezienswaardigheden:
De prachtige stranden rondom ons eiland Schouwen-Duiveland, Neeltje Jans op de Oosterscheldekering, het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk, Mini Mundi in Middelburg, Museum Goemanszorg,

Rondje met een Pondje voor fietsers en wandelaars en nog veel meer! Maar er is nog veel meer.

Zeeuwse pracht bij Recreatiebedrijf Boot

Wilt u meer weten over deze mooie minicamping in Zeeland?
Bezoek dan de website van Recreatiebedrijf Boot in Noordwelle.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina