Pipowagen Camping Puur Genieten in Someren-Heide
Minicamping in Noord-Brabant.

Kom bijzonder overnachten bij Pipowagen Camping Puur Genieten in Someren-Heide, een bijzondere minicamping in Noord-Brabant. U kunt hier verblijven in één van de 4 knusse Pipowagens met veranda en bedstede. Pipowagen Camping Puur Genieten is een kindvriendelijke en rolstoeltoegankelijke camping met 8 campingplaatsen. Pipowagen Viooltje voor 2 personen, Ridderspoor voor 3 personen, Madeliefje voor 4 personen en Juffertje in ’t Groen voor 6 personen ( deze Pipowagen is rolstoeltoegankelijk). U kunt bij de eigenaren van de camping ’s morgens ook een ontbijt bestellen. Dit wordt bezorgd bij u in een picknickmand. Wilt u een leuke vakantie in een mooie omgeving? Kom het dan een vieren bij Pipiwagen Camping Puur Genieten in Someren-Heide, een minicamping in de provincie Noord-Brabant.

Pipowagen camping Puur genieten in Brabant

Het is ook mogelijk om de gehele camping af te huren, ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie. Pipowagen Camping Puur Genieten in Someren-Heide is voorzien van ruime,verharde paden en natuurlijk is ook de sanitaire ruimte van alle gemakken voorzien, tevens berekend op mindervalide. De camping ligt tegen het eigen bos aan. Dat is heerlijk landelijk en geeft de kinderen veel speelplezier.

Wat is nu Puur Genieten? Lekker luieren in een hangmat terwijl de kinderen ravotten in het speelbos, hutten bouwen, spelen in de zandbak, picknicken in de speelweide, knuffelen met de konijntjes of de ezels borstelen. Slecht weer: maak gebruik van het overdekt terras met haardvuur of de knusse huiskamertent. Deze gezellige familiecamping in Brabant ligt midden tussen de Brabantse natuur. Gelegen tussen de Peel en de Kempen. Een plekje gelegen in het mooiste plekje van Brabant, Someren-Heide. In de directe omgeving zijn volop prachtige natuurgebieden met volop bossen,vennen en heide met veel wandelroutes en fietsroutes. Bent u dol op het buitenleven, de rust en de ruimte? Vindt u dat ook Puur Genieten? Dan vindt u hier precies wat u zoekt!

De pipowagen van de camping

Wilt u nog meer weten over deze bijzondere minicamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Pipowagen Camping Puur Genieten in Someren-Heide.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina