Minicamping ’t Hommeltje in Koudekerke
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Zoekt u een gezellige kleine camping kom dan eens naar Minicamping ’t Hommeltje in Koudekerke een boerderijcamping in de provincie Zeeland. Op deze camping, die ingedeeld is in drie verschillende veldjes vindt u de rust die u zoekt. Hier komt u weer geheel tot u zelf, geniet van de mooie luchten, de frisse lucht en de weidse uitzichten over deze zeeuwse polder. Zoals de eigenaren zeggen: op Minicamping ’t Hommeltje in Koudekerke. een boerderijcamping in de provincie Zeeland, kunt je lekker jezelf zijn.

Boerderijcamping 't Hommeltje in Koudekerke, Zeeland

 

De voorzieningen op Minicamping ’t Hommeltje in Koudekerke zijn op en top! Er is een nieuwe toiletunit gebouw geplaatst op deze veldjes, dat naast het huidige toiletgebouw. Deze worden meerder malen per dag schoongemaakt. Ook staan er o.a een wasmachine, een droger en een centrifuge tot uw beschikking. Voor de kinderen is er een recreatieruimte, een speeltuin en een overdekte ruimte voor tafeltennis, tafelvoetbal en diverse andere speelvoorzieningen.

minicamping 't Hommeltje in Koudekerke

Naast de ontspanningsmogelijkheden op Minicamping ’t Hommeltje in Koudekerke zijn er natuurlijk in het mooie Zeeland nog volop andere mogelijkheden. Het strand van Walcheren, de steden Middelburg met zijn Lange Jan of het attractiepark Mini Mundi, Vlissingen of de stormvloedkering Neeltje Jans. Maar het mooiste zie je toch op de fiets! Maak mooie fietstochten door de dorpen en de polder. Dan zie je pas hoe mooi Zeeland is.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping ’t Hommeltje in Koudekerke.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina