Minicamping Nature Ferie in Hou
Boerderijcamping in op (Noord) Jutland

Betekent vakantie voor jou tot rust komen in de natuur? Kom dan naar de gezellige en kleine Minicamping Nature Ferie in Hou, een boerderijcamping in Jutland. Op de natuurcamping Nature Ferie kun je vakantie vieren en volledig tot rust komen en dat allen midden in de natuur. Kom hier vakantie vieren en ervaar de schoonheid en rust van Noord-Jutland. Je kunt overnachten op het campingveld, in een trekkershut, of in het appartement. Het campingveldje heeft uitzicht op de zee van het Kattegat. Je kan dus kiezen om gewoon een douche te nemen, of om een verfrissende duik te nemen in zee. Zowel de zee als het badhok is op zeer korte loopafstand van je tent of caravan op Minicamping Nature Ferie in Hou, een boerderijcamping in Denemarken.

Minicamping Nature Ferie in Hou, Jutland, Denemarken

 

 

Op Minicamping Nature Ferie in Hou kun je kamperen op het prachtige terrein, met ruime campingplaatsen. Je kunt overnachten in je eigen caravan of tent, maar kan er ook voor kiezen om een nachtje door te brengen in een van de trekkershutten. Waar je ook voor kiest, je overnacht midden in de natuur en vlakbij de zee. Alle gasten van deze boerderijcamping kunnen gebruik maken van de wc's, warme douches, een volledig ingerichte keuken en een gemeenschapszaal, waar je lekker samen kunt eten, kletsen of bijvoorbeeld spelletjes spelen. In deze zaal kun je dus ook met slecht weer lekker vakantie vieren en gemakkelijk en droog uw eigen maaltijd bereiden en eten. Ook de kinderen kunnen lekker vakantie vieren. Naast het bouwen van hutten en zandkastelen, kunnen ze ook lekker zwemmen en genieten aan het strand. Ons strandje en de zee is zeer kindvriendelijk. Er is haast geen stroming en de waterdiepte neemt slechts langzaam toe. Verder kunnen de kinderen natuurlijk ook altijd lekker voetballen, tafeltennissen of schommelen.

Uitzicht van het veld op Minicamping Nature Ferie in Hou, Denemarken

 

Noord-Jutland heeft een hele mooie natuur en straalt rust en ruimte uit. Dat is ook de reden dat men hier Minicamping Nature Ferie hie in Hou is begonnen. De schattige dorpjes met mooie kerkjes, de plaatsen Hou en Hals bieden u de nodige voorzieningen. Aan te raden activiteiten zijn o.a. de Middeleeuwse dagen in Drönninglund, de iets grotere plaats Aalborg met meer dan 300 leuke boetiekjes. Of het leuke visserdorpje Sæby. Maar ontbreken mag niet het rondje Noord-Jutland. Goed in 1 dag te doen, maar aanbevolen wordt om het lekker uit te spreiden over de tijd dat u op deze leuke boerderijcamping verblijft.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Jutland?
Bezoek dan de website van Minicamping Nature Ferie in Hou

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina