Minicamping "Welkom op de boerderij" in Nagele
Boerderijcamping in de provincie Flevoland (Noordoostpolder)

Minicamping "Welkom op de boerderij" in Nagele, een boerderijcamping in de provincie Flevoland bestaat pas sinds begin 2022. Toen zijn Ronald en Floor Loot gestart met een minicamping met 15 standplaatsen van ongeveer 9m x 10m, die zijn onverhard, maar wel voorzien van drainage. De camping is omringd door een windsingel met allerlei soorten bomen. Dit houdt de wind tegen en zorgt voor schaduw op warme zomerdagen. Daarnaast bieden de bomen een fijn huis voor allerlei soorten vogeltjes. De camping is vlakbij het dorp Nagele gesitueerd, dus voor uw kleine boodschappen of broodjes kunt u naar de spar in het dorp lopen. Verder is er in de omgeving van alles te doen. Maar U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker op Minicamping "Welkom op de boerderij" in Nagele, een boerderijcamping in de provincie Flevoland te blijven en te genieten van de rust en de tuin.

In 2022 is de sanitaire voorziening van Minicamping "Welkom op de boerderij" in Nagele vernieuwd. Deze worden dagelijks schoongemaakt. De overkapping naast het sanitair staat tot uw beschikking. In de overkapping staat een koelkast waar u gebruik van mag maken, er is ook een kast aanwezig met folders van activiteiten in de buurt. Als de pruimen weer rijp zijn worden deze ook onder de overkapping neergelegd. Er is een andere overkapping waar u uw fiets neer kan zetten, zodat deze droog staat. De kinderen kunnen lekker buiten spelen, er is een schommel, een wip en een trampoline. Uiteraard wordt er een zwembad opgezet bij warm weer, zodat ze af kunnen koelen. Daarnaast mogen ze meehelpen om de kippen te voeren, pruimen te plukken en het gras te maaien op de zitmaaier.

 

uitstekend sanitair

 

De omgeving van Minicamping "Welkom op de boerderij" in Nagele biedt u voldoende mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit. Bezoek het eiland Urk, of het bijzondere werelderfgoed Schokland.Ook Emmeloord, het nationaalpark de Weerribben-Wieden of Giethoorn met zijn mooie grachten. Alles is binnen redelijke tijd te berijzen. Maar vergeet ook uw fiets niet mee te nemen, deze kunt u heel goed gebruiken om de directe omgeving te ontdekken. Ronald en Floor willen u graag verwelkomen op hun minicamping bij de boerderij.

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Flevoland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping "Welkom op de boerderij" in Nagele

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina