Minicamping Welgelegen in Workum -
Boerencamping in de provincie Friesland

De familie Harkema heet u van harte welkom op minicamping Welgelegen in Workum, een boerencamping in de provincie Friesland. Welgelegen is perfect gelegen aan de Elfstedentocht route, tussen Workum en Hindeloopen nabij het IJsselmeer in Friesland. Het is een uniek plek om te overnachten op het Friese platteland . De camping beschikt over 25 ruime plaatsen die allemaal voorzien zijn van een electra aansluiting. Naast de campingmogelijkheden zijn er nog meer overnachtingsmogelijkheden. Al met al biedt deze boerencamping in Friesland tal van mogelijkheden voor de fanatieke of minder fanatieke kampeerder. Minicamping Welgelegen in Workum, een boerencamping in de provincie Friesland, is goed uitgeruste camping en een bezoek méér dan waard..

Minicamping Welgelegen in Workum biedt, zoals vermeld, naast de mogelijkheid tot kamperen nog meer overnachtingsmogelijkheden. Zo kunt u verblijven in één van de 4 bed and breakfast kamers, in een vakantiehut of in een bijzondere Pipo wagen. Dus ook als u geen fanatieke kampeerder bent, of niet houdt van slapen in de "buitenlucht", dan kunt u hier ook prima terecht om het een en ander mee te pikken van het echte boerenleven. Welgelegen is dus een perfecte plek om te overnachten als je de Elfstedentocht route volgt.

 

Minicamping Welgelegen in Workum, Friesland

 

Minicamping Welgelegen in Workum heeft uitstekende sanitaire voorzieningen. Verder zijn er parkeerplaatsen voor uw voertuig of voor uw bezoek, er is een slecht weer gebouw aanwezig waar u kunt schuilen mocht het slecht weer worden. U zult zich dus echt niet alleen voelen of vervelen.De omgeving en het landschap rondom minicamping Welgelegen in Workum bieden alle mogelijkheden om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Op de camping worden veel surfers, kiters, fietsers van de Elfstedentocht route, wandelaars en gezinnen ontvangen. Dat alleen al is een teken hoe ideaal deze camping is gelegen. U kunt genieten van de landerijen, water en natuur.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping Welgelegen in Workum

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina