Boerderijcamping Venema in Koudum
Minicamping in de provincie Friesland

Roelof en Ingeborg Venema zijn sinds een paar jaar de trotse eigenaren van Boerderijcamping Venema in Koudum, een minicamping in de provincie Friesland. Ze zijn niet alleen eigenaar van de minicamping, maar ook van de boerderij en de overige activiteiten. Veel gasten weten deze leuke camping inmiddels te vinden en zijn erg tevreden. Men beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen, zowel zonnig als schaduwrijk, 2 ingerichte bungalowtenten en 2 compleet ingerichte blokhutten. Zoals u ziet, voor iedere kampeerder is er iets mogelijk op boerderijcamping Venema in Koudum, een minicamping in de provincie Friesland.

 

Boerderijcamping Venema in Koudum

 

 

Het serviceniveau op Boerderijcamping Venema in Koudum is hoog. Allereerst heeft u hier op het gehele terrein gratis WiFi. Verder is het warm water gratis, in het hoogseizoen is er broodjesservice mogelijk, er is een overdekte fietsenstalling en tevens zijn er een koelkast en wasmachine aanwezig. Het sanitairgebouw omvat 5 douches, 6 wastafels, 5 toilette, een babydouche en 2 afwasplaatsen. Voor de kinderen is er volop vertier mogelijk. Er is een recreatieruimte met tv, een tafeltennistafel en een tafelvoetbal, er zijn skelters, fietsjes, traptrekkers, speeltoestellen, een trampoline, zandbakken en kleine boerderijdieren (geitjes, pony en kippen) aanwezig. Opnieuw is dus gebleken dat deze mini- camping niet alleen geschikt is voor mensen die rust en ruimte zoeken, maar zeker ook voor gezinnen met (jonge) kinderen.

 

Minicamping Venema in Koudum

 

 

Veel bezoekers van Boerderijcamping Venema in Koudum hebben niet alleen de camping ontdekt, maar ook de provincie Friesland als vakantiebestemming. In de nabije omgeving van de minicamping vindt u een royale supermarkt, diverse andere winkels, zoals een slager, bakker, drogist, een boekhandel etc.), een leuke diversiteit aan eetgelegenheden, een overdekt zwembad en verhuur van fietsen, zeilbootjes, sloepen etc. Vergeet echter niet uw fiets mee te nemen, want ook in deze waterrijke provincie kunt u heerlijk lange (of korte) fietstochten maken.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Venema in Koudum

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina