Minicamping "de Tulpenweide” in Breezand
Boerencamping in de provincie Noord-Holland

Op minicamping "de Tulpenweide" in Breezand, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, vindt u rust op zeer ruime polaatsen en dit zo dicht bij de kust. De camping ligt tussen de uitgestrekte bollenvelden van Breezand en Anna Paulowna.
Het is de plek voor een ontspannen vakantie! De ruime staanplaatsen van meer dan 100m² beschikken allemaal over aansluitingen op water, elektra, riool. De gasten van minicamping "de Tulpenweide" in Breezand, een boerencamping in de provincie Noord-Holland kunnen beschikken over gratis draadloos internet.

Minicamping De Tulpenweide

 

De faciliteiten op minicamping "de Tulpenweide" in Breezand zijn uitstekend. Er is een verwarmd sanitairgebouw, een stortplaats voor het chemisch toilet, een wasmachine, een afwasgelegenheid met warm water, een gezellige receptie, een overdekte plaats om te bbq-en of gewoon heerlijk niets doen of iets lezen, zoals de ruim aanwezige folders. Voor de kinderen is er een speeltuin met trampoline, klimrek en een tafeltennistafel. Uw hond mag ook met u mee. En niet onbelangrijk voor de watersportliefhebber: Indien u een boot op een traler heeft dan kan deze, na overleg, achter de boerderij gestald worden.

In de directe omgeving van minicamping "De Tulpenweide" in Breezand zijn goede watersportmogelijkheden en op loopafstand van boerencamping de Tulpenweide ligt de Waddenzee.. Het Noordzeestrand of gezellige steden zoals Schagen met de West Friese markt of Marinestad Den-Helder met de Juttersmarkt, Fort Kijkduin en Cape Holland bevinden zich in directe omgeving.

Zoekt u meer informatie van deze boerencamping Noord Holland?
Bezoek dan de website van Minicamping de Tulpenweide in Breezand


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina