Minicamping 't Hofje in Slochteren
Boerencamping in de provincie Groningen.

De familie ter Veer heet u van harte welkom op hun minicamping 't Hofje in Slochteren, midden in de provincie Groningen.De camping is gelegen in het groene hart van Groningen. Een omgeving met veel natuur en cultuur.Al vele jaren zet de familie zich in om met Minicamping 't Hofje een betaalbare, kwalitatief goede kampeerplaats te bieden. Behalve de ideale ligging in het midden van Groningen, is boerencamping 'Hofje in de provincie Groningen ook nog in het bezit van een ANWB keuring en een Top-Norm certificaat.

minicamping 't Hofje in Slochteren

De ligging van Minicamping 't Hofje maakt het een ideaal uitgangspunt om de provincie te verkennen. Er is altijd wel iets interessants in de buurt te vinden.U kunt dit oa. doen door op deze camping fietsen te huren. Uitgebreide informatie over alle bezienswaardigheden in de provincie Groningen liggen ter inzage.

Boerencamping 't Hofje is aangesloten bij VeKaBo, ANWB en V.V.V. Er zijn ook twee volledig ingerichte blokhutten te huur.
In 2003 zijn er nieuwe sanitaire voorzieningen gebouwd. Alle voorzieningen zitten nu in 1 gebouw. De voorzieningen zijn:
4 douches (2 dames + 2 heren), 2 damestoiletten, 2 herentoiletten, 1 urinoir,2 wastafel voor dames en 1 wastafel voor de heren. Het toiletgebouw op minicamoing 't Hofje in de provincie Groningen is verder voorzien van vloerverwarming, een groot aanrechtblad en buiten is een stortplaats voor chemische toiletten.

toiletgebouw boerencamping 't Hofje in Slochteren

Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Groningen?
Kijk dan eens op de website van minicamping 't Hofje in Slochteren.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina