Minicamping Ter Leede in Leerdam
Boerderijcamping Zuid-Holland

Minicamping Ter Leede in Leerdam, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland is gevestigd bij een niet meer actieve boerderij. Gelegen in het fraaie polderlandschap van Vijfheerenlanden. Hier gaan rust en ruimte in goede harmonie samen. Deze polder wordt omarmd door de rivieren Lek, Merwede en de Linge. Net buiten de drukke Randstad vind je hier een puur Hollands landschap met groene weiden, zwart bont vee, knotwilgen, typische dijkdorpen met historische boerderijen en hoogstamfruitboomgaarden. Minicamping Ter Leede in Leerdam, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland beschikt over 42 ruime kampeerplaatsen, gelegen tussen de fruitbomen, waarbij de plaatsen een diagonale opstelling hebben met daardoor ruim zicht.

Minicamping ter Leede in Leerdam (Zuid-Holland)

Er zijn hele nette en uitgebreide voorzieningen op minicamping Ter Leede in Leerdam. Men voldoet ruimschoots aan de door de SVR gestelde eisen. Het ruime sanitairgebouw is verwarmd, u kunt hier overdekt afwassen en er is een afstort voor uw chemisch toilet. Uw fiets kunt u eventueel stallen in de overdekte fietsenstalling. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen en voor de iets oudere kampeergasten op deze boerderijcamping is er een mooie Jeu de Boules baan aangelegd. Tevens is er Wifi beschikbaar voor de gasten. Bij aankomst en vertrek zorgen de eigenaren er voor dat uw caravan op en van het kampeerterrein gehaald wordt. Uw auto kan op de ruime centrale parkeerplaats gezet worden. Door de aanwezige fruitbomen op het terrein geven de camping een uitstraling van een boomgaard. De grasmat en de aanwezige heggetjes zijn uitstekend onderhouden.

Door de ligging in deze mooie polder is minicamping Ter Leede in Leerdam een uitstekend startpunt om er eens op de fiets op te trekken. Heerlijk over de landelijke weggetjes met de mooie vergezichten, prachtig. De aangelegde fietspaden lopen door de weilanden en komen door de leuke omliggende dorpen. In de weilanden ziet u het vee grazen en in de vaarten kunt u mooie watervogels zien. Langs de wel bekende Lingeroute, kunt u al fietsend genieten van de authentieke hoogstam fruitboomgaarden. De bloesemperiode is een lust voor het oog en mag u zeker als gast in dit natuurgebied niet missen! er zijn natuurlijk ook ander uistapjes mogelijk, bijvoorbeeld het dorpje Asperen met het gelijknamige kasteel, Oranjestad Buren, het meer dan 600 jaar oude vestingstadje en natuurlijk Leerdam, bekend van o.a het glas. Dit is slechts een korte opsomming van de mogelijkheden vanaf deze boerderijcamping in Zuid-Holland.

Boerderijcamping Leerdam, kleine camping ter leede.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan de website van Minicamping Ter Leede in Leerdam.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina