Minicamping 't Waterhoentje in St. Jansklooster
Boerencamping Overijssel

Als u verblijft op Minicamping 't Waterhoentje in St. Jansklooster, een boerencamping in de provincie Overijssel, dan heeft u een grote kans dat u aan het water staat. De camping ligt direct aan het water van de Beulakerwiede, een ideaal vis- en vaarwater. Bij uitstek de plek om uw hengeltje uit te gooien en te genieten van de schitterende natuur. Op deze heerlijk rustige en kleinschalige camping kunt u heerlijk genieten van een prachtige omgeving en van de schapen in de wei of het andere kleinvee. Idyllisch gelegen midden in nationaalpark Weerribben-Wieden. Voor tenten is er een speciaal veld. Caravanplaatsen zijn voorzien van een kunstgras mat. Ook campers zijn van harte welkom op Minicamping 't Waterhoentje in St. Jansklooster, een boerencamping in de provincie Overijssel.

Minicamping 't Waterhoentje

U zult merken dat indien u op Minicamping 't Waterhoentje in St. Jansklooster verblijft dat u bent voorzien van alle gemakken en comfort. Het zeer nette sanitair bestaat uit 4 toiletten, 3 douches, 3 afwasplaatsen en een chemisch afstort toilet. Ook kunt u gebruik maken van de centrifuge, de koelkast en de magnetron. Voor de gasten op deze boerencamping is gratis WiFi beschikbaar. Mocht het weer ons eens in de steek laten dan kunt u zich ook nog vermaken in de recreatieruimte. Daar kunt u een spel dart spelen, lekker tafeltennissen of biljarten, maar ook rustig tv kijken of een boek lezen. Hier ligt ook veel informatie over de omgeving. Bij aankomst op de camping ontvangt u een map met handige info over de omgeving, bezienswaardigheden en fiets- en wandel routes. Voor de kinderen zijn er twee trampolines waar ze zich op uit kunnen leven. Uw (electrisch ondersteunde) fiets kan in de overdekte stalling geplaats worden. Hier is ook een oplaadstaion aanwezig.

Zoals ieder jaar organiseert de eigenaar van Minicamping 't Waterhoentje in St. Jansklooster vele activiteiten, voor elk wat wils. Door de schitterende ligging midden in de natuur van het nationaalpark Weerribben-Wieden biedt deze boerencamping u vele mogelijkheden voor verschillende activiteiten die u zelf kunt ondernemen. Het is een fantastische uitvalsbasis voor diverse wandel en fietsroutes. Zo is er naast de camping een prachtig vlonderpad over water, door rietland en trilveen. Heel leuk voor kinderen is het avontuurlijke laarzenpad waar je d.m.v pontjes jezelf verplaatst. Er zijn speciale kanoroutes uitgezet en u kunt bij op de camping kanoís of een bootje huren. Bovendien is een bezoekje aan het gezellige Giethoorn of de oude havenstadjes Blokzijl, Kampen of Urk zeer aan te bevelen.

Boerencamping overijssel, kleine camping 't waterhoentje
Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van Minicamping 't Waterhoentje in St. Jansklooster.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina