Minicamping ’t Skônste Plekske in Schijndel
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping ’t Skônste Plekske in Schijndel, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant is een mooie, rustige minicamping met 20 ruime plaatsen in het buitengebied van Schijndel. Er is 6 amp. electra beschikbaar. Een groen, ruim opgezet terrein . Het terrein begint al aardig op een natuurparkje te lijken. In overleg met Brabants Landschap en Dienst Landelijk Gebied zijn er allerlei bomen en struiken geplant, een kikkerpoel gegraven, hoogstamfruit geplant enz. enz. Naast de kampeermogelijkheid verhuurt men ook een 4 persoons Pipowagen, een kleine 2 persoons Pipowagen en een grotere 2 persoons Pipowagen. Minicamping ’t Skônste Plekske in Schijndel, een Boerencamping in de provincie Noord-Brabant is tevens een ezelstal en men biedt diverse activiteiten met de ezels aan.


Minicamping ’t Skônste Plekske in Schijndel, boerencamping Noord-Brabant

De sanitaire ruimtes op Minicamping ’t Skônste Plekske in Schijndel luxe en zijn onderverdeeld in een aparte heren- en damesruimte. Beide ruimtes hebben twee toiletten, twee douches (zeer ruim, ideaal met kinderen) en twee wastafels. Ook is er een aankleedtafel voor de kleinste gasten. Vanzelfsprekend houden de eigenaren van de boerencamping de sanitaire ruimtes zeer goed schoon. Ook is er een kantine / recreatieruimte met afwasgelegenheid en internetaansluiting. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven. Er is een speeltoestel, een trampoline, een zandbak en een Jeu de Boulesbaan. Ook is er een dierenwei met kleine dieren en natuurlijk veel ezels.

 

boerencamping ’t Skônste Plekske in Schijndel, minicamping Noord-Brabant

 

Houdt u van het maken van heerlijke wandel- en/of fietstochten? Dan bent u op Minicamping ’t Skônste Plekske in Schijndel op de juiste plaats. Of het nu zelf samengestelde tochten zijn, vastgestelde routes of op pad met één of meer ezels van de boerencamping, het kan hier allemaal. Schijndel is een plaats met goede voorzieningen, goede winkels en restaurants. In de nabije omgeving zijn voldoende activiteiten te doen voor jong en oud. Zo is er voor de 18+ de bierbrouwerij Sint Servattumus in Schijndel, hier worden rondleidingen gegeven, maar alleen op afspraak. Kasteel Heeswijk is leuk voor groot en klein. Ook is er een dierentuin met speeltuin in Best, genaamd Bestzoo. Veel meer tips kunt u vinden op de website van de camping.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping ’t Skônste Plekske in Schijndel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina