Minicamping 't Schaepeweitje in Biggekerke
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Minicamping 't Schaepeweitje in Biggekerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, is centraal gelegen op het mooie Walcheren en op fietsafstand van Zoutelande. Het is een ruim opgezette, kindvriendelijke mini-camping met 25 ruime kampeerplaatsen. De eigenaren bieden u rust en ruimte op hun historische boerderij met mini-camping en een akkerbouwbedrijf. U bent van harte welkom met uw caravan of tent. Tevens beschikt Minicamping 't Schaepeweitje in Biggekerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, over een aantal verharde plaatsen voor campers.


Minicamping ’t Schaepeweitje, Walcheren, Zeeland

Minicamping 't Schaepeweitje in Biggekerke beschikt over nieuw, modern en verwarmd sanitair, bestaande uit 5 één-persoons doucheruimtes, 2 ruime familiedouches, 3 toiletten voor dames, 3 toiletten voor heren (waarvan 1 urinoir), 6 wastafels met warm en koud water, 1 afsluitbare wascabine en een babyverschoonplaats. Natuurlijk zijn de toiletten voorzien van toiletpapier en de douches hebben GEEN muntautomaten. Er is een gezellige recreatieruimte met overdekte afwasplaats en veel speelgelegenheid voor uw kinderen. Er staan diverse speeltoestellen op de kampeervelden, er zijn skelters voor de kinderen en er is een weitje met kleinvee. Op uw kampeerplaats beschikt u over een elektriciteitsaansluiting van maar liefst 10 ampère.

 

boederijcamping 't Schaepeweitje met ruime plaatsen

 

Minicamping 't Schaepeweitje in Biggekerke is rustig en kindvriendelijk en ligt centraal op Walcheren en op steenworp afstand van de vele toeristische bezienswaardigheden, zoals kust en strand (Zoutelande, Westkapelle, Domburg, Veere). De centrale ligging van deze boerderijcamping is een voordeel. De omgeving is landelijk, maar toch overal dichtbij. Zo is Zoutelande een prachtige en gezellige familiebadplaats op nog geen vijf minuten rijden van mini-camping ’t Schaepeweitje, die dankzij de beschutte ligging bekend staat als de zonnigste badplaats van Nederland. Deze stranden hebben ieder jaar weer de meeste zonne-uren in Nederland!! Maar naast het mooie en schone strand biedt Walcheren u nog veel meer mooie en interessante dingen. Daarvoor verwijzen wij u naar de website van de camping.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Zeeland?
Bezoek dan de website van Minicamping ’t Schaepeweitje in Biggekerke.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina