Minicamping 't Hoftijzer in Aalten -
Boerencamping Gelderland

De familie Sticker heet u van harte welkom op minicamping 't Hoftijzer in Aalten, een boerencamping in Gelderland. Deze tussen Dixperlo en Aalten gelegen camping is uitermate geschikt voor natuurlliefhebbers. Of het nu gaat om paardrijtochten, fietstochten of wandeltochten, vanaf deze camping kan het allemaal. Door de optimale ligging van de camping is het ook eenvoudig om een uistapje naar Duitsland te maken en daar een mooie trektocht te maken. Zo kunt u naast de Nederlandse cultuur en natuur ook genieten van de Duitse cultuur en natuur. Deze boerencamping in Gelderland is uitermate geschikt voor Jong en Oud. Minicamping 't Hoftijzer is de camping voor natuurliefhebbers.

Op de camping is een aparte speelweide voor de kinderen aanwezig. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen voor de kleintjes aanwezig waaronder een trampoline. Het bos is op ongeveer 2 km afstand te vinden. Er zijn 2 zwembaden en een recreatieplas te vinden op minder dan 5 km afstand vanaf de camping. Naast de mogelijkheid om paard te kunnen rijden kunt u ook rijles op de manege nemen. Er zijn diverse ruitertochten, fietstochten en wandeltochten af te halen bij de receptie van de camping. In overleg is het mogelijk om huisdieren mee te nemen naar deze boerencamping in Gelderland.

Minicamping 't Hoftijzer in Aalten heeft 20 staanplaatsen, allen voorzien van 6 ampere stroomaansluitingen. Daarnaast zijn er diverse sanitaire voorzieningen aanwezig waaronder een aantal toiletten, douches, wastafels en meer.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Gelderland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping 't Hoftijzer

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina