Minicamping 't Haldert in Herkenbosch
Boerderijcamping in Limburg

Minicamping 't Haldert in Herkenbosch, een boerderijcamping in de provincie Limburg, maakt onderdeel uit van de gelijknamige bloembinderij. De camping maakt onderdeel uit van een bloembinderij en dat is overal op het terrein terug te vinden. U ziet het bijvoorbeeld aan de aanplanting, maar tevens is te zien aan de vele kunstuitingen op het gehele terrein. De camping bestaat uit verschillende veldjes voor caravan of camper. Hierdoor is er veel rust en ervaart men veel privacy. Maar er is ook een veldje speciaal voor tenten, het trekkersveldje. Een groot deel van de velden is zo ingedeeld dat men een mooi uitzicht over het terrein heeft. De plaatsen zijn allemaal ruim. Voor de auto's heeft men op Minicamping 't Haldert in Herkenbosch, een boerderijcamping in de provincie Limburg, een apart terrein hetgeen de veiligheid ten goede komt.

Minicamping 't Haldert in Herkenbosch

De sanitaire voorzieningen op Minicamping 't Haldert in Herkenbosch zijn eenvoudig doch netjes en schoon. Er is een wasmachine aanwezig. Tevens is er een slecht-weer accomedatie, maar laten we hopen dat u hier geen gebruik van hoeft te maken. Voor kinderen zijn er enkele speelmogelijkheden, waaronder een zandbak. De gasten van deze boerderijcamping kunnen gratis gebruik maken van WiFi. Indien u graag wilt dat uw fiets droog gestald wordt, dan kan dat hier ook. Vele gasten waarderen het ten zeerste dat men, indien het fruit rijp is, dit mag plukken van de aanwezige fruitbomen. Door de ligging aan de grens van het Nationaal Park De Meinweg in Midden-Limburg is het een gemoedelijke plek om heerlijk tot rust te komen of juist heel actief te zijn. Voor beiden is er volop gelegenheid.

Minicamping 't Haldert in Herkenbosch ligt nabij het Nationaal park de Meinweg in midden-Limburg, een zeer gevarieerd gebied waar veel te beleven valt. De boerderijcamping is een goede uitvalsbasis om te ontdekken wat deze streek aan moois te bieden heeft. Het Nationaal park De Meinweg heeft diverse mogelijkheden voor activiteiten, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of paardrijden. U kunt ook met een gids het gebied verkennen. Als u van fietsen houdt bent u helemaal op de goede plek. Minicamping 't Haldert ligt in een prachtig fietsgebied met mooie fietsroutes die u door Het Nationaal Park De Meinweg en pitoreske dorpjes voeren. Dat geldt ook voor de mooie wandelroutes in deze prachtige omgeving. Een bezoek aan Roermond met haar mooie stadscentrum is zeker de moeite waard. Hier kunt u genieten op een van de vele terrasjes. Shoppen is helemaal leuk in Roermond, zowel in het centrum, als in het Designer Outletcentrum. Of wat dacht u van de uitgebreide Maasplassen waar u heerlijk kunt recreÎren op en aan het water.

Boerderijcamping limburg, minicamping 't Haldert in Herkenbosch

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan de website van Minicamping 't Haldert in Herkenbosch.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina