Minicamping 't Gagel in Lochem
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Minicamping 't Gagel, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, is gelegen in de bosrijke omgeving van Lochem. Het dankt de naam aan een heideplant, die hier vroeger veelvuldig vooorkwam. De camping ligt 3 km van Lochem, een gezellige stad met vele restaurants en cafeís. Ook zijn alle grote supermarkten aanwezig, zoals AH, Jumbo, Aldi, Lidl en Plusmarkt. De camping heeft beschutte plaatsen of plaatsen met een wijds uitzicht. De eigenaren, de familie Brunsveld, hebben gekozen voor een camping zonder kleine kinderen. Als bezoek zijn ze natuurlijk altijd welkom, maar een logeerpartij zit er dan niet in. Minicamping 't Gagel in Lochem, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, is een ideale camping om te onthaasten.

De plaatsen op Minicamping 't Gagel in Lochem zijn voorzien van verharde voortentplaatsen, dus je hebt nooit een nare kale plek waar je voortent op moet staan. Het toiletgebouw is voorzien van 3 toiletten, 1 urinoir, een ruime toilet met wasgelegenheid en 4 douches. Verder is er een gezellig binnenzitje waar gratis Wifi te ontvangen is. Uw afwas kunt u ook overdekt doen. Natuurlijk is er ook een stortplaats voor uw chemisch toilet. Er zijn fietstochten aanwezig en er ligt veel folder- en leesmateriaal. Een wasmachine, droger, centrifuge, koelkast en diepvries zijn ook aanwezig. Tevens is er een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor de E-bikes. Honden zijn in overleg toegestaan. Houdt u van een spelletje jeu de boules dan kunt u gebruik maken van de jeu de boulesbaan.

Ook beschikt deze boerderijcamping over een vakantiehuisje, een appartement en een trekkershut, allen voor 2 personen. Het is een heerlijk wandel- en fietsgebied. De Achterhoek is één van de mooiste gebieden van Nederland. Op fietsafstand zijn vele musea te bezoeken. Er zijn rondjes Gagel fietsroutes die langs verschillende musea gaan en beginnen en eindigen bij de camping. Er zijn het gehele jaar door diverse evenementen in de Achterhoek. Zoekt u een mooie, nette en rustige camping in een mooie omgeving, denk dan eens aan Minicamping 't Gagel in Lochem.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)
Bezoek dan de website van Minicamping 't Gagel in Lochem.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina