Minicamping 't Bullekroffie in Oudesluis -
Boerderijcamping in Noord-Holland

De eigenaren van Minicamping ’t Bullekroffie in Oudesluis, een  boerderijcamping in Noord-Holland heten u Welkom: Laat u verrassen, sfeervolle comfortplekken met eigen stroompaaltje, waterkraantje en vuilwaterafvoer, veel beschutting luxe verwarmd sanitair met familiedouche, verwarmde binnen recreatieruimte, sportveld,  Grote Air trampoline, “gewone” trampolines, skelters, speeltuin en kindvriendelijk. Dichtbij Schagen, Callantsoog en de Noordzeekust. Goede binnen recreatieruimte zodat ook bij minder weer niemand zich hoeft te vervelen. We vieren ten slotte in Nederland! Heel centraal gelegen in de Kop van Noord Holland zodat alle leuke plaatsen, dierenparken en toeristische trekpleisters altijd wel binnen een half uur te bereiken zijn. Zelfs op Texel bent u binnen een uur. Op `t Bullekroffie komen vooral gezinnen en echtparen die van de rust en de goede voorzieningen op de camping willen genieten, die graag in de omgeving van het strand verblijven. Lekker erop uitgaan om de omgeving te verkennen en na een heerlijke dag eropuit weer van de rust en gezelligheid op `t Bullekroffie willen genieten. In de schoolvakanties is het een gezellige mix van ‘jong en oud’, want deze camping is heel kindvriendelijk voor gezinnen met jonge kinderen (tot ± 12 jaar) Voor kinderen is het een overzichtelijke minicamping met veel speelgelegenheid. Binnen en buiten plezier op Minicamping ’t Bullekroffie in Oudesluis, een boerderijcamping in Noord-Holland, want we vieren tenslotte vakantie in Nederland.


De binnen recreatie ruimte op  Minicamping ’t Bullekroffie in Oudesluis is sfeervol en gezellig met een grote lounge hoek en houtkachel. Er is een overkapte buitenruimte die u kan gebruiken om bijvoorbeeld te BBQ en.  Het is geen mini-camping met een activiteitenprogramma. Men gaat  ervan uit dat de kinderen voldoende mogelijkheden en uitdagingen hebben om zelf creatief te zijn,  te spelen en te ontdekken. Hierdoor ontstaan vaak op een hele spontane en ongedwongen manier de leukste activiteiten door de creativiteit van de kinderen. De eigenaren staan  open voor ideeën en helpen dan graag mee. Alles is bespreekbaar. In het dagelijkse leven moet iedereen  al met zoveel rekening houden,  niet alleen de ouders maar ook de kinderen hierdoor staat hier het ONT-MOETEN centraal, waardoor u uitgerust na uw vakantie weer aan de dagelijkse routine kan beginnen.  In het seizoen organiseert men 1 keer per week een vuurkorf avond. Voor de kinderen zijn er dan marsh mellows en limonade. Voor de volwassenen zorgt men  voor koffie met wat lekkers en later een borrel.

 

Het terrein van Minicamping ’t Bullekroffie in Oudesluis is kindvriendelijk ingericht, de sloten zijn afgezet met hekjes en/of heggen en er is genoeg te doen en te beleven voor uw kinderen. In het hoogseizoen / schoolvakanties zijn er altijd veel kinderen en is er voor iedereen wel een vriendje of vriendinnetje om mee te spelen. U heeft gratis toegang tot het buitenzwembad zwembad van Oudesluis. (kleinschalig en zonder toezicht.) met een heel groot grasveld erom heen lekker uw eigen picknick mee, vlieger, bal en genieten. De Faciliteiten op de camping zijn zo uitgebreid en goed, eigenlijk kunt u uw gehele vakantie hier wel doorbrengen. Wij noemen:  *in het hoogseizoen broodjesservice; * Ruime plekken met eigen stroom, water en vuilwaterafvoer; * Wifi op de plek (gratis); * Verwarmd sanitair, met familiedouche en baby aankleedtafel; * Overdekte afwasplekken;  * Chemisch toilet stortplaats; * Magnetron; * Wasmachine en wasdroger (tegen een vergoeding), * Koelkast en vriezer; * Verwarmde recreatieruimte met o.a.  tafeltennis, tafelvoetbal, darts (zelf pijlen meenemen) en sjoelbak, airhockey en boekenkast. Loungegedeelte met houtkachel ; *Minibar; *Overkapping/veranda; * Biljartruimte (alleen voor volwassenen, niet toegankelijk in de weekenden); * Speeltuin; *Airtrampoline; *  Trampolines voor klein en groot; * Skelters en ander rijdend materiaal; * Voetbal, - sportveld * Op het hele terrein gezellige zitjes en picknicktafels.

Wilt u nog meer informatie over deze boerderijcamping in Noord-Holland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping 't Bullekroffie in Oudesluis

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina