Minicamping 't Brenneke in Sambeek
Boerderijcamping in Noord-Brabant

In het prachtige buitengebied van Sambeek, aan de brede uitwatering van de Maas, vindt u de kleinschalige minicamping ’t Brenneke, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant waar u kunt genieten van rust, ruimte en natuur. De kleinschalige camping heeft 24 zeer ruime kampeerplaatsen (125m2) en is een perfecte plek om de prachtige omgeving te verkennen. Tevens is er een superknusse pipowagen voor 2 personen! Voor fietsliefhebbers, wandelaars en iedereen die van natuur houdt is ‘t Brenneke een geweldige fijne uitvalsbasis! U bent met de fiets in 5 minuten in het natuurgebied de Maasheggen, door Unesco aangewezen als het enige biosfeergebied van Nederland, en met het pontje staat u zo in natuurgebied de Maasduinen. U heeft gelijk het vakantiegevoel te pakken! Boxmeer heeft een sfeervol centrum, vele winkels en terrasjes op slechts 3 kilometer van de camping. Men zit vlak bij de LF3 route bij Boxmeer! Op een warme dag is het heerlijk toeven in de staatsbossen bij St. Anthonis en de bossen bij Overloon, allebei een kwartiertje van de camping. Voor de visliefhebber zijn er vele vismogelijkheden nabij, net als de viswinkel met alle benodigdheden. Voor de nodige afkoeling kunt u naar recreatieplas de Radioplassen op 5 minuten van minicamping ’t Brenneke, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor elke gast zijn waar de eigenaren van minicamping ’t Brenneke in Sambeek zich in willen onderscheiden! Ze geloven dat genieten in de kleine dingen zit, even een praatje maken om te vragen hoe uw dag was, delen van een leuk verhaal, een goeie tip of iemand even naar de fietsenmaker brengen. Betrokkenheid draagt bij aan een prettige sfeer, je op je gemak voelen, en dat is precies wat een vakantie zo prettig maakt en het kost niets! Minicamping ‘t Brenneke is een hygge-camping. Hygge staat voor gezelligheid, geluk vinden in de kleine dingen in een fijne en warme sfeer. Hier zult u de rust, spontaniteit, veiligheid, en gemoedelijkheid vinden waardoor u ontspannen kunt genieten van uw vakantie! Naast een bakkie koffie liggen er voor iedere nieuwe gast gratis fietsrouteboekjes klaar!

Minicamping ’t Brenneke in Sambeek is bij uitstek geschikt om de mooie omgeving te ontdekken. De camping ligt in het buitengebied van het dorp Sambeek aan knooppunt 2 en 37 van het fietsroutenetwerk Land van Cuijk. Er liggen nieuwe fietskaarten van de regio voor u klaar die u over nette fietspaden door natuurgebieden, bossen en langs de Maas brengen. U kunt ook een van vele gratis fietsrouteboekjes meenemen. Hierin vindt u prachtige fietsroutes en ziet u direct waar u kunt afstappen voor een bakkie koffie of een terrasje. Wilt u een fietsroute met mooie vergezichten, met ideale picknickplekjes met monumenten van neergestorte vliegtuigen tijdens de Peter Edward Raw fietsroute of fietsen via de Via Valentiniana, de Romeinse weg tussen Cuijk en Boxmeer? Of wat dacht u van de ‘ leuke plekskesroute?’ Claudia licht deze graag toe! In de omgeving kunt u er heerlijk op uit trekken en het Maasheggengebied ontdekken en bewonderen. Dit is een uniek natuurgebied waarin een uitstekend bewaard stelsel van eeuwenoude heggen ligt zoals de meidoorn, sleedoorn en wilde peer. Het doel? Vee in de wei houden. Het gebied is 6700 hectare groot en heel populair om te fietsen en te wandelen. Wist u dat dit oudste cultuurlandschap van Nederland door Unesco is aangewezen als biosfeergebied! De familie van Geenen heeft er enorm veel zin in en zien u graag verblijven op hun gezellige camping.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van minicamping 't Brenneke in Sambeek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina