Minicamping ’t Wài-ke in Andel
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Bij minicamping ’t Wài-ke in Andel, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant zult u ervaren wat kamperen bij de boer inhoudt. U bent hier namelijk op een in bedrijf zijnde melkveehouderij waar men ongeveer 50 koeien heeft. De eigenaren, Cees en Hanny van Andel hebben deze camping nu ongeveer 20 jaar en genieten nog dagelijks van de campinggasten, waarvan er velen weer terugkomen. Dus als u dat ook wilt ervaren kom dan een kamperen bij minicamping ’t Wài-ke in Andel, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

minicamping 't Wai-ke in Andel, Noord Brabant

 

Op minicamping ’t Wài-ke in Andel is ook voor de kinderen voldoende vermaak. Er is een speeltuinje, maar nog mooier, ze kunnen de boer ook helpen. Dit alles terwijl u op één van de 15 plekken heerlijk voor uw tent of caravan geniet van het landelijk uitzicht. De voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig, er zijn o.a. 3 toiletten en 2 douches. Ook de andere zaken zijn gewoon goed te noemen.

boerderijcamping ;t Wai-ke in andel, noord brabant

 

Door de ligging van het dorp Andel aan de Maas kunt u vanaf minicamping ’t Wài-ke natuurlijk heerlijke uitstapjes maken. De camping ligt net buiten het dorp en dit kunt u gebruiken voor één van de vele fiets- en wandelroutes. Maar ook bezoekjes aan de steden in de buurt of natuurlijk Slot Loevestein, behoren to de mogelijkheden. De camping is aangesloten bij de VekaBo.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping ’t Wài-ke in Andel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina