Minicamping 't Oventje in Zeeland
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

De familie Bongers, de eigenaren van minicamping 't Oventje in Zeeland, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant heten u graag van harte welkom op hun mooie camping. Wilt u er eens echt helemaal uit? Ga hier dan eens kamperen. Er staat een echte boerderij die echter niet meer in bedrijf is. De naam van minicamping 't Oventje in Zeeland, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant is afgeleid van de naam van de buurtschap.

minicamping 't oventje in Zeeland, provincie Noord-Brabant

 

Minicamping 't Oventje in Zeeland is een kleine, maar comfortabele camping met een beperkt aantal plaatsen. U kampeert op een mooi grasveld omgeven met groen en voldoende beplanting. De plaatsen zijn voorzien van stroompunten en riolering voor caravans. Ook kunt u eventueel beschikken over Internet. Verder ligt de camping vlak bij de bossen. Van hieruit kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Tevens beschikt de camping over goede sanitaire voorzieningen.

boerencamping 't Oventje in Zeeland, noord-Brabant

 

Om u zelf en/of uw kinderen te vermaken zijn er diverse mogelijkheden op minicamping 't Oventje in Zeeland. ook in de omgeving is er voldoende, natuur, dorpen, cultuur, van alles is te beleven in de omgeving van de camping. Indien de eigenaren niet aanwezig zijn dan kunt op op een bord bij de ingang zien waar u uw caravan mag plaatsen. Dit benadrukt ook al de sfeer die er op deze camping heerst.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Kijk hier dan eens op de website van minicamping 't Oventje in Zeeland.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina