Minicamping 't Legaat in De Cocksdorp
Boerderijcamping in Noord-Holland (Texel)

Minicamping 't Legaat in De Cocksdorp, een boerderijcamping in Noord-Holland (Texel) ligt aan de rand van het natuurgebied De Slufter, één van de mooiste gebieden van Texel. De mini camping beschikt over 10 staanplaatsen, die mooi in de luwte staan door bomen. Iedere plek is aangesloten op de electra. U heeft mooi uitzicht over de landerijen. De bij de minicamping gelegen boerderij wordt gebruikt als opslagplaats. Maar wilt u rustig kamperen in een hele mooie omgeving, kom dan een langs bij Minicamping 't Legaat in de Cocksdorp, een boerderijcamping in Noord-Holland (Texel).

mini camping 't legaat in de cocksdorp, texel, noord-holland


De sanitaire voorzieningen op minicamping 't Legaat in De Cocksdorp zijn goed en in ruim voldoende mate aanwezig. Er zijn 2 douches, 2 toiletten, 1 urinoir en een overdekte afwasplaats. Natuurlijk kunt u ook uw chemisch toilet legen op de hiervoor bestemde plaats. Alles wordt minimaal 1 x per dag schoongemaakt. Ook staat er een koelkast, een centrifuge en een magnetron, hier kunt u gratis gebruik van maken.

 

boerderijcamping 't Legaat in De cocksdorp. Texel, Noord-Holland

 

Vanaf Minicamping 't Legaat in de Cocksdorp kunt op de fiets het eiland heel goed ontdekken. Maak gebruik van de mooie fietspaden die over het eiland lopen. U fiets zo naar de mooie stranden van de Noordzee of naar de leuke plaatsen met de gezellige restaurantjes, de terrasjes en soufenierwinkeltjes. Texel heeft natuurlijk ook het zeehondencentrum Ecomare en diverse musea die u het verhaal over Texel kunnen vertellen. U zult ervaren dat een beozekje aan deze mini camping u er zal toe bewegen om Texel nogmaals te bezoeken.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Noord-Holland (Texel)
Bezoek dan eens de website van Minicamping 't Legaat in De Cocksdorp

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina