Minicamping 't Kopske in Den Hout
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

" het Brabantse land bij uitstek", dat is de leuze van uw gastvrouw en gastheer Anja en Jack van Vugt, eigenaren van minicamping 't Kopske in Den Hout, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant. Anja en Jack verzekeren u dat het goed toeven is op hun camping in een schitterend gebied. Hier wordt u nog gewekt door de vogeltjes en zo nu en dan met een vers eitje van één van de kippen. De camping heeft de sfeer van een boerencamping, maar niet de boerenluchtjes, want het boedenbedrijf is buiten bedrijf. Dus kamperen in een gemoedelijke omgeving doet u natuurlijk op minicamping 't Kopske in Den Hout, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping 't Kopske in Den Hout

 

Heel vel gasten van minicamping 't Kopske in Den Hout voelen zich hier welkom en zijn verrast omdat de camping mooier is dan men zou verwachten. Het terrein van Minicamping ’t Kopske is één hectare groot, verdeeld in twee veldjes en in 25 plaatsen. De camping is rustig gelegen. (Vrachelse) heide, bos, weiland en water bepalen de sfeer en dat allemaal vanaf het kampeerterrein te voet bereikbaar. De camping ligt heel beschut en er zijn zowel zon- als schaduwplekken. Het Markkanaal ligt nabij en hier kunt u vissen en zwemmen. Er is een aanlegsteiger aanwezig. Op steenworpafstand ligt het rustieke dorpje Den Hout.

Vertier kunt u, indien u dat natuurlijk wenst, vinden op de camping met een mooie "tuinkamer"waar u bij slecht weer bij de haard kunt zitten, voor een praatje, een boek te lezen of een spelletje te doen. Voor kinderen is er een zandbak en een speciale speelgrot, om te knutselen, te tekenen en te spelen. Tafeltennis, tafelvoetbal, dart. Er mag worden gebarbecued. Er is een speeltuin en Pannenkoekenhuis met speelkelder (230 soorten pannenkoeken). Het sanitair is gerieflijk verwarmd en bestaat uit 4 toiletten, 3 douches en 3 wastafels. Er is hier een all-in prijs, dus warmwater, douchen en electra is inbegrepen. Voor uitstapjes in de omgeving verwijzen wij u nara de website van minicamping 't Kopske in Den Hout.

boerencamping 't Kopske in Den Hout, Noord Brabant

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping 't Kopske in Den Hout.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina