Boerencamping 't Huuske in Diessen
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

De familie van der Wal, eigenaren van boerencamping 't Huuske in Diessen, een minicamping in de provincie Noord-Brabant, heet u graag van harte welkom op hun mooie minicamping. De camping beschikt over 15 ruime plaatsen en alle plaatsen zijn voorzien van een tegelplateau waar de voortent op kan staan. Zo heeft u ook bij slechter weer een goede plek in uw voortent. Ook heeft iedere plaats heeft water en electra aansluiting. Er zijn 10 plaatsen met rioolafvoer. Dus wilt u met luxe kamperen bij een boer, kom dan naar boerencamping 't Huuske in Diessen, een minicamping in de provincie Noord-Brabant.

minicamping 't Huuske in Diessen, Noord-Brabant

 

Op het kampeerterrein van boerencamping 't Huuske in Diessen is het niet toegestaan om auto's bij de caravan te plaatsen. Voor de auto's is er een verharde parkeerplaats beschikbaar. Voor invaliden zijn er uitzonderingen, neem hiervoor contact op met de familie van der Wal. Er zijn 3 ruime douches met mengkranen en alles zit bij de prijs in. Ook zijn er 3 ruime toiletten, wastafels, afwastafels, een wasmachine en centrifuge. En natuurlijk een chemisch stortplaats voor uw toilet en afvalwater.

Het is in de omgeving van Diessen heel goed fietsen en wandelen. Ook met de auto kunt U prachtige route's uitstippelen. Natturlijk zijn er ook veel terrassen die U uitnodigen om wat te nuttigen, u kunt hier de brabantse gastvrijheid ervaren. Wat biedt Minicamping 't Huukske in Diesen? Dat is natuurlijk vooral rust. Het bos ligt slechts op 200 meter. U kunt heerlijk vissen in het riviertje de Reusel of Wilhelminakanaal of de forellenvijver in Biest Houtakker.

Boerencamping 't Huuske in Diessen, provincie Noord-Brabant


Wilt u meer weten overde boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping 't Huuske in Diessen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina