Minicamping ‘t Hulpgat in Almkerk,
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

De eigenaren van minicamping ’t Hulpgat in Almkerk, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant willen u graag uitnodigen voor een bezoek aan deze mooie camping. De camping heeft 15 ruime kampeerplaatsen die bij een hele mooie vijver liggen. Almkerk is rustig gelegen in het noorden van de provincie. U verblijft op een camping omringd door een rustgevende omgeving. Ideaal uitgangspunt dus voor fiets- en wandeltochten of zelfs een kano tocht over de Alm. Op minicamping ’t Hulpgat in Almkerk, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, wordt rekening gehouden met jong en oud.

Minicamping t Hulpgat in Almkerk, Noord Brabant

De voorzieningen op minicamping ’t Hulpgat in Almkerk zijn gewoonweg bijzonder. De sanitaire voorzieningen en de receptie zijn in hooibergen. Natuurlijk voldoen deze aan de eisen van de tegenwoordige tijd. Voor de visliefhebber is er een recreatie visvijver op de camping aanwezig. De natuurschoon van deze omgeving is ook heel goed te beleven als u bijvoorbeeld de kanoroute gaat volgen. Maar ook de wandel en fiets mogelijkheden zijn hier bijna onuitputtelijk.

Boerencamping ;t Hulpgat in Almkerk, noord brabant

Als bijzonderheid biedt men op minicamping ’t Hulpgat in Almkerk de mogelijkheid om te overnachten in een blokhut. Maar als u wilt kan dat ook in het hooi! Voor de kinderen is er ook een grote speelweide, maar ook kunnen ze hier kennismaken met het echte boerenleven. Gezien de goede ervaringen is het wel aan te bevelen dat er gereserveerd wordt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping ’t Hulpgat in Almkerk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina