Minicamping 't Hofje in Slochteren
Boerderijcamping in de provincie Groningen.

Minicamping 't Hofje in Slochteren, een boerderijcamping in de provincie Groningen, is erg ruim opgezet. Op de camping zijn meerdere velden met veel zon of juist schaduw plaatsen (min. 100m2), in totaal zijn er 25 plaatsen, geschikt voor camper, caravan, vouwwagen of tent. Verder vind u er een dierenweide, gezellig terras (nog in aanbouw) en het ruime sanitairgebouw. Achter de camping vind u een weiland waar in de zomer de paarden van de eigenaren lopen.Naast de kampeermogelijkheid is er een gezellige 4 persoons trekkershut compleet ingericht! (evt 5 pers). Minicamping 't Hofje in Slochteren, een boerderijcamping in de provincie Groningen, is aangesloten bij de SVR.

Minicamping 't Hofje in Slochteren, Groningen

Er is een uitstekend sanitairgebouw op minicamping 't Hofje in Slochteren. De benodigde energie wordt opgewerkt met behulp van de zon! Er zijn 4 douches, 4 toiletten en 3 wastafels, verdeeld over de dames en heren afdeling.Op de dames afdeling is een familiedouche aanwezig. Tevens zijn 2 afwastafels binnen en 1 buiten. In dit gebouw vinct u ook een folderkast, een koelvriescombinatie, een centrifuge, en een informatiebord.

Toiletgebouw van boerderijcamping 't Hofje in Slochteren

De provincioe Groningen staat bekend om de zogenaamde borgen, een bekende ligt op iets meer dan 2 kilometer vanaf de camping. Dat is de Fraeylemaborg. Het is nu een museum geworden. Zeer de moeite waard om te bezoeken. Ook dichtbij ligt het natuurgebied 't Roegwold. een mooi gebied om te wandelen en fietsen. Ook een mooi wandelgebied of om er te vissen is het natuurgebied De Baggerputten. Maar er zijn veel meer bezienswaardigheden te vinden in de omgeving van Minicamping 't Hofje in Slochteren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van minicamping ’t Hofje in Slochteren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina