Minicamping ’t Haller in Ruurlo
Boerencamping in de provincie Gelderland.

De heer Oonk is de eigenaar van Minicamping ’t Haller in Ruurlo, een boerencamping in de provincie Gelderland. Ruurlo ligt in de Achterhoek, één van de mooiste gebieden van Nederland. U treft hier een afwisselende natuur aan met diverse mooie kastelen aan op het mooie bijbehorende landgoed. De camping is ruim opgezet en heeft de beschikking over 10 tot 15 kampeerplaatsen. Indien u verblijft op Minicamping ’t Haller in Ruurlo, een boerencamping in de provincie Gelderland dan komt u nadien weer opgeladen thuis.

Minicamping 't Haller in Ruurlo, boerderijcamping in de Achterhoek, Gelderland

Alle plaatsen op Minicamping ’t Haller in Ruurlo zijn voorzien van kunstgras, dus altijd mooi groen,.maar ook electra is op iedere plek aanwezig. De sanitaire voorzzieningen zijn ondergebracht in cabines met onder andere 2 douches, twee wastafels, mindervaliden voorzieningen etc. Ook afwassen met heerlijk warm water is mogelijk. Naast het kamperen kunt u eventueel ook nog gebruik maken van één van de appartementen die geschikt zijn voor 2 tot 4 personen en vollidig zijn ingericht met eigen douche en toilet.

minicamping 't Haller in Ruurlo, Achterhoek, boerencamping in Gelderland

Voor de kinderen heeft men op Minicamping ’t Haller in Ruurlo en speeltuintje aangelegd. Tevens is er een Jeu-de-boules baan waar alle gasten gebruik van kunnen maken. Buiten de camping zijn voldoende mogelijkheden om vertier te zoeken. De VVV in Ruurlo organiseert vele activiteiten. Maar in deze omgeving is het maken van mooie wandel- en fietstochten natuurlijk iets wat gedaan moet worden. Het bezoeken van de mooie kastelen of Zutphen als oude Hanzestad zijn slechts een paar mogelijkheden die wij hier willen noemen.

Natuurlijk bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Gelderland.
Bezoek dus hier de website van minicamping ’t Haller in Ruurlo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina