Camping Suderse in Workum -
Boerencamping in Friesland

De familie van der Plaats heet u van harte welkom op camping Suderse in Workum, een boerencamping in Friesland. De in de zuidwesthoek van friesland gelegen camping biedt het hele jaar door ruimte aan kampeerders. De prachtige omgeving van Workum biedt voor menig geen een uitdaging en manier van ontspannen. Door de schitterende natuur, het fabelachtige landschap en de gehele entourage van de camping maakt minicamping Suderse tot een geschikte kampeermogelijkheid.

Deze boerencamping in Friesland is niet alleen voor de gewone kampeerder interessant. Door de diversiteit in aanbod van mogelijkheden (trekkershutten en tenten) is deze camping ook voor echt iedereen interessant. Met uitstekende voorzieningen en meer is deze camping in de zuidwesthoek van Friesland een goeie plek om tot rust te komen. Ook voor de watersportliefhebber is deze camping uitermate geschikt, met name voor kitesurfers is de het Workumer strand een walhalla.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van electra en daarnaast zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig. Met maar liefst 6 toiletten, 4 douches (dames en heren gescheiden) een wasmachine, droger, koelkast en chemisch toilet stortplaatst. Ook aan de kinderen is gedacht bij camping Suderse in Workum. Er is een zandbak aanwezig voor de kleintjes om in te spelen en er zijn diverse speeltoestellen. Uw kleintjes hoeven zich dus geen moment te vervelen. Daarnaast loopt er het een en ander aan klein vee rond (kippen en geiten) waar uw kinderen zich ook mee kunnen vermaken. Al met al is deze boerencamping in Friesland geschikt voor jong en oud.

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van camping Sunderse in Workum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina