Minicamping & Glamping Slovakia nabij Čebovce
Boerderijcamping in de provincie Banská Bystrica (Slowakije)

Minicamping & Glamping Slovakia nabij Čebovce is een kleinschalige rustcamping met een boerderij omringt door bos op een landgoed van 14,5 hectaren in het zuiden van Slowakije. Deze ruimte zorgt voor de ultieme rust. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar, waarvan 5 voor caravans en campers en 10 voor tenten. Ook zijn er tenten te huur, zoals een luxe 6 persoons safari lodge, een mooie 6 persoons boogtent en een aantal B&B kamers. Boerderijdieren lopen vrij over het kampeerterrein en komen wel eens buurten bij de gasten. Ook zijn er regelmatig herten en andere wilde dieren op het camping terrein zelf te zien.  De camping is gelegen tussen de dorpjes Veľký Krtíš en Krupina, in het midden van Zuid-Slowakije. Minicamping & Glamping Slowakije ligt op slechts een uurtje rijden ten noorden van het mooie Hongaarse Boedapest.

Minicamping & Glamping Slovakia

Er zijn supermoderne sanitaire voorzieningen aanwezig. Tevens gratis Wifi, electriciteit, vers drinkwater én veel rust en ruimte. Het Nederlandstalige personeel staat u altijd vriendelijk te woord en helpt u waar nodig. Er is ook een gemeenschappelijke eetkamer en woonkamer. Regelmatig worden er ook kampvuren gemaakt. En voor uw gemak zijn er diverse groenten, fruit, scharrel eitjes, geiten- en koeien- melk en kaas te koop. Mocht u en keer willen wassen, tegen een kleine vergoeding kan dat. En wilt u uw huisdier ook meenemen? Dan kan dat hier op MiniCamping & Glamping Slovakia ook en is geheel gratis.

In de omgeving van Minicamping & Glamping Slovakia zijn er leuke wandel en fiets (MTB) mogelijkheden, zowel op en om het kampeerterrein als een stukje verder. Men helpt u al te graag met uitjes plannen! In de directe omgeving van de camping is een natuurgebied met een grote verscheidenheid aan dieren. Opvallend is de hoeveelheid damherten. Daarnaast zijn er veel beschermde en zeer bijzondere dag- en nachtvogels, vlinders, kevers, vossen, fazanten, zwijntjes en moeflons. In de omgeving vindt u ook veel wilde bloemen en kruiden. Wandel naar Stredne Plachtince en bekijk het boerenhuis met de oude gereedschappen en landbouwmachines van tientallen tot honderden jaren geleden. Verder zijn er meerdere kastelen, ruïnes, kerkjes, wijnkelders en een gefortificeerd klooster in de nabije buurt. Boedapest bevindt zich op een afstand van nog geen 100 km (een dagje Boedapest is zeer goed te doen). In Augustus kunt u op de Hontianska Parada ervaren hoe de klederdracht, ambachten en het leven in deze streek er 100 jaar geleden uitzag.

Ook in Italie bij Agricampeggio Madonna di Pogi een mooie stijger bij het meer.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Slowakije?
Bezoek dan de website van Minicamping & Glamping Slovakia nabij Čebovce.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina