Minicamping Sint Jan in Aagtekerke
Een boerderijcamping in de provincie Zeeland

De fam. Daalhuizen van minicamping Sint Jan in Aagtekerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland heet u van harte welkom op hun camping. De camping ligt op het mooie Zeeuwse eiland Walcheren. De camping, met 15 plaatsen verdeeld over 3 velden, is rustig en landelijk gelegen en bij uitstek geschikt voor ouderen en gezinnen met jonge kinderen. Alle plaatsen zijn voorzien van 10 amp. stroomaansluiting. De camping is gelegen bij een monumentale boerderij omgeven door weilanden waarin de koeien en paarden grazen. Al met al is minicamping "Sint Jan" in Aagtekerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland zeer de moeite waard voor een bezoek.

 

ingang van minicamping Sint Jan in Aagtekerke

Alle aanwezige voorzieningen op minicamping Sint Jan in Aagtekerke zijn modern en voorzien van alle gemakken. Er zijn ook een wasmachine en droger aanwezig. Het toiletgebouw, de afwasplaats ligt centraal op de camping en is een gezellige ontmoetingsplek. Ook aan kinderen is gedacht: speeltoestellen, trampoline en skelters zijn aanwezig. De boerderijcamping is zo veel mogelijk autovrij, dus lekker veilig en rustig. Uw huisdier mag natuurlijk ook mee, maar moet wel aangelijnd zijn. Voor de gasten is er het bijna onmisbare Wifi aanwezig en is gratis! De camping ligt op slechts 1,5 km vanaf het schoonste noordzeestrand van Nederland.

Mooie speeltoestellen op boerderijcamping Sint Jan in Aagtekerke

Ook Domburg met een gezellig centrum vele restaurants, terrassen en winkels ligt heel dicht bij minicamping Sint Jan. Walcheren, waar Aagtekerke op ligt, is een groen en afwisselend eiland wat zich uitstekend leent voor het maken van fietstochten. Op het eiland vindt u diverse monumentale steden. De mooie stranden met de kenmerkende paalhoofden behoren tot de schoonste van Nederland en zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een lekkere strandwandeling of het nemen van een zonnebad. Er zijn volop fietspaden en landweggetjes en is het heerlijk fietsen, diverse fietsroutes zijn beschikbaar zodat verdwalen nauwelijks mogelijk is. Met het fietsveer wat elk uur vanuit Vlissingen vertrekt, behoort fietsen in Zeeuws Vlaanderen ook tot de mogelijkheden. Bezoekt u ook eens de diverse de toeristenmarkten.

Wilt u meer informatie over de boerderijcamping in Zeeland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van Minicamping Sint Jan in Aagtekerke.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina