Minicamping Schöttinck in Oud-Bergentheim
Boerencamping in Overijssel

De familie Herbert heet u van harte welkom op minicamping Schöttinck in Oud-Bergentheim, een boerencamping in Overijssel in het Vechtdal tussen Ommen en Hardenberg. Het boerenbedrijf dat naast de camping gelegen was is geen actief boerenbedrijf meer. Het is nu een prachtige kleine camping met ruime plaatsen, uitstekende voorzieningen, en een prachtige omgeving.

Niet alleen liefhebbers voor fietstochten en wandeltochten kunnen hier uitstekend terecht maar de idealistische ligging biedt zeker ook mogelijkheden voor cultuurliefhebbers. Een uitstapje naar Ommen of Hardenberg is snel gemaakt. Al met al maakt dat minicamping Schöttinck tot een zeer geschikte camping voor iedereen.

Boerencamping Overijssel in het prachtige Vechtdal

De camping heeft 15 ruime plaatsen allen voorzien van stroom. Daarnaast is er een uiterst modern toiletgebouw aanwezig met 4 douches, 4 toiletten en 4 wastafels. De heren zijn geschieden van de dames op de camping voor optimale privacy. Daarnaast is er een babybadje en aankleedkussen aanwezig zodat u ook de kleine goed kan verzorgen.

De afwasplaatsen zijn overdekt en ook de fietsen kunnen binnen gestald worden. Op het middengedeelte van het campingterrein is een zandbak, trampoline, schommeltoestel en glijbaan. Binnen staat een tafeltennistafel en een ruime keuze aan leesboeken.
Kinderen kunnen gratis op de skelters, steps en traptractor. In het achterhuis van de boerderij is een koffie/theeschenkerij met verkoop van koffie, thee, frisdrank en boerenijs. Ook voor een pannenkoek, uitsmijter of tosti kunt u hier terecht. Fietsknooppuntenroute en wandelnetwerk vanaf de camping.

Minicamping Schöttinck in Oud-Bergentheim

De omgeving is ideaal voor fiets en natuurliefhebbers maar zeker ook voor cultuurliefhebbers. Hardenberg en Ommen zijn maar 2 plaatsen die in de directe omgeving liggen. Daarnaast zijn er nog vele dorpen te vinden op iets grotere rijafstand ook grotere plaatsen. Wilt u echt een dagje goed shoppen gaat u dan naar Zwolle toe.

Contactgegevens

Minicamping Schottinck
Molinksweg 1
7691 PJ
Oud-Bergentheim
T 0523 232482
E info@schottinck.nl

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Overijssel?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping Schöttinck in Oud-Bergentheim

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina