Minicamping Rigtersheert in Bellingwolde
Een boerderijcamping in de provincie Groningen.

Minicamping Rigtersheert in Bellingwolde, een boerderijcamping in de provincie Groningen is eigendom van Walther en Lenette en zij heten u gaarne welkom op hun ruim tweehonderd jaar oude authentieke boerderij Rigtersheert. De boerderij is niet meer in bedrijf, maar heeft een rijke geschiedenis achter de rug. Sinds de jaren negentig is er een goedlopende minicamping met 15 ruime plaatsen voor tent, caravan of camper, voorzien van 6 amp elektra. Deze plaatsen op minicamping Rigtersheert in Bellingwolde,een boerderijcamping in de provincie Groningen, zijn verdeeld over 2 goed beschutte velden. Om de rust op de minicamping, die aangesloten is bij de SVR, te garanderen kunnen de auto's op het parkeerterrein bij de boerderij geplaatst te worden.

 

Minicamping Rigtersheert in Bellingwolde

 

 

De sanitaire voorzieningen op Minicamping Rigtersheert in Bellingwolde zijn gevestigd in het achterste gedeelte van de boerderij. Hier vindt u de douches, de wastafels en de toiletten. In het achterdeel van de boerderij zijn de afwasbakken te vinden. Daar staan ook de wasmachine en de droger. Het chemisch toilet is buiten de boerderij. Ook is er een leuk terras met tafels en stoelen achter de boerderij aanwezig. En mocht het weer eens tegenzitten, dan kunt u terecht in de recreatieruimte binnen in de boerderij. Hier kunt u eventueel ook tafeltennissen. Heerlijk verse broodjes zijn dagelijks te bestellen. Op sommige avonden wordt er heerlijk gekookt, als gast kunt u daar ook gebruik van maken.

 

Minicamping Rigtersheert in Bellingwolde, boerderijcamping in Groningen

 

Minicamping Rigtersheert ligt in het uitgestrekt vriendelijke dorp Bellingwolde, in de provincie Groningen. Bellingwolde is bekend om zijn vele monumentale boerderijen, herenhuizen, kerk en molen en ligt in een bijzonder gevarieerd landschap, met veel rustige fiets- en wandelpaden.Ook aan viswater en zwemwater ontbreekt het hier niet, er zijn vele waterplassen en kanalen op loop- en fietsafstand. Maar ook uitstapjes naar de stad Groningen of naar het Duitse Emsland zijn zeer de moeite waard.

 

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in de provincie Groningen.
Kijk dan een op de website van minicamping Rigtersheert in Bellingwolde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina