Minicamping Plessière in Theneuille
Kleine camping in de Allier (Frankrijk)

U wordt door Theo en Ester Dekker, de eigenaren van Minicamping Plessière in Theneuille hartelijk welkom geheten op hun kleine biologische boerderij in ruste. Er zijn 6 geheel vrijgelegen en vlakke kampeerplaatsen zijn met zorg gecreëerd op 8 ha glooiende prairies met veel schaduw van oude eiken. Zelden had u zoveel ruimte en rust om u heen !! Elk weiland is omringd door hoge natuurlijke hagen en in de weilanden staan eeuwenoude eiken. Vanaf elke plaats is er een oogstrelend uitzicht. Doordat u alleen maar natuur om u heen heeft, lijkt het verblijven op Minicamping Plessière in Theneuille op wildkamperen; maar dan wel met zeer goede en schone sanitaire voorzieningen.

Minicamping Plessiere in Frankrijk - Een heerlijk plekje om te genieten

Elke dag kunt u bij de eigenaren van Minicamping Plessière in Theneuilleversgebakken biologisch brood bestellen. Er is een mooi sanitairgebouw in warme kleuren met douches, aanrechten, koelkast, wasmachine en wringer, en een zit/leesruimte met veel info over de omgeving en prachtige wandelroutes vanuit de boerderij. In de nacht is het aardedonker met duizenden sterren aan de hemel en vooral in mei en juni is het hier een waar vogelparadijs.

Een prachtig heuvelachtig wandel- en fietsgebied vanuit de boerderij, waarbij je zelden iemand tegenkomt. In de omgeving van Minicamping Plessière in Theneuille zijn meren om in te zwemmen, oude dorpjes en kerkjes, en het bekende bos Forêt de Tronçais. Meer informatie en diverse mooie foto's over de omgeving vindt u op de website van de minicamping.

Rustiek, Authentiek, klassiek en nog veel meer.. geniet zoals genieten bedoeld is - minicamping Plessiere

Wilt u dus meer weten over deze kleine camping in Allier?
Bezoek dan de website van Minicamping Plessière in Theneuille

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina