Minicamping Orchard Farm in South Wraxall
Boerencamping in Wiltshire, Zuid-Engeland

Minicamping Orchard Farm in South Wraxall, een boerencamping in Wiltshire (Zuid-Engeland) is gelegen in een mooi en typisch Engels landschap. Het heuvelachtige landschap met zijn karakteristieke wegen, muurtjes en heggen, bieden u een fantastisch uitzicht. Het straat de Engelse rust uit. Er zijn slechts 8 staanplaasen voor toeristen aanwezig, maar er is wel een mooi tentenveld. De plaatsen zijn vrij groot en afgebakend. Het kampeerveld bestaat uit gras en is mooi vlak. Indien u wenst is een schaduw plek ook mogelijk. Er is maar liefst 16 amp. stroom beschikbaar per plaats. Minicamping Orchard Farm in South Wraxall, een boerencamping in Wiltshire (Zuid-Engeland) is aangesloten bij The Camping and Caravanning Club, een overkoepelende organistatie in Engeland.

Minicamping Orchard Farm

Er zijn niet heel veel voorzieningen aanwezig op Minicamping Orchard Farm in South Wraxall. Maar het sanitair is netjes doch eenvoudig. Douchen kan met behulp van muntjes, er zijn afwasplaatsen en er is een stort voor het chemisch toilet. Er zijn geen speelvoorzieningen voor kinderen. Vanaf de boerencamping kunt u mooie autotochten of wandelingen maken. Heeft u fietsen meegenomen? Ga dan ook genieten van deze schitterende omgeving. De plaats Bath ligt 6 kilometer vanaf de camping en is een bezoek waard. De eigenaren van de camping, de familie Adams, kunnen u hier veel informatie over geven. Aangeraden wordt om ook een uw diner te gebruiken in een dorpje in de nabijheid. Hier proeft u de sfeer op zijn best. Er zijn twee locaties op loopafstand van de camping.

Iets verder van Minicamping Orchard Farm in South Wraxall gelegen zijn Bristol, Salisbury en Oxford. De rijke historie van deze omgeving wordt goed weergegeven in deze steden. U komt altijd door het prachtige landschap, of u nu te voet, op de fiets of met de auto er op uit gaat. Mocht u zich eens tegoed willen doen aan een leuk potje golf dan kan dat op Cumberwell Park Golff Club (36 holes) of bij Kingsdown Golf Club (18 holes). Het zijn echter niet de gemakkelijkse banen.

Enjoy the English countryside

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Wiltshire (Zuid-Engeland)
Bezoek dan de website van Minicamping Orchard Farm in South Wraxall

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina