Minicamping Nieuw Kempink in Aalten -
Boerencamping Gelderland

De familie Hoftijzer heet u van harte welkom op minicamping Nieuw Kempink in Aalten, een boerencamping in Gelderland. Deze aan de rand van het dorp gelegen camping is schitterend gelegen in het midden van de natuur. Volop bos en natuur om je heen. Deze camping is zeer geschikt voor natuurliefhebbers van alle leeftijden. Door de verdeling over 3 velden met open ruimte voor speeltoestellen maakt de camping uitermate geschikt voor jong en oud. Daarnaast is er speciaal speelgoed aanwezig voor de echte kleintjes onder ons. Al met al biedt deze boerencamping in Gelderland een schitterende mogelijkheden voor kampeerder. Minicamping Nieuw Kempingk in Aalten is de moeite waard.

 

 

Deze camping heeft op alle plaatsen 6 ampere stroomaansluitingen. Daarnaast zijn alle plaatsen voorzien van een eigen watertappunt en rioolaansluiting. Dit maakt de camping zeer natuurvriendelijk.Bovendien heeft u altijd de keuze uit zon of schaduw plaatsen dus er is voor ieder wat wils aanwezig.

De omgeving van deze boerencamping in Gelderland is uitermate geschikt voor fiets of wandeltochten en iedereen kan hier genieten van de natuur. Met mooie groene bossen en meer kan iedereen genieten en ontspannen. Op nog geen 10 minuten fietsafstand vind u alles wat u nodig voor boodschappen en dergelijks door het schitterende dorpje Aalten. Bent u een waterliefhebber? Lekker zwemmen tijdens uw verblijf? Dat kan ook. Op nog geen 5 minuten afstand van de camping bevindt zich een subtropisch zwembed en een gewoon zwembad en ook nog een recreatieplas. Al met al biedt de omgeving voor ieder wat wils. Minicamping Nieuw Kempink is dan ook uitermate geschikt voor ieder type kampeerder.

Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig op deze boerencamping in Gelderland. Zo zijn er 4 toiletten, 4 afsluitbare wascabines, 1 urinoir, 4 douches en een invalide douche/toilet, 4 afwasplaatsen een koelkast met vriesvak, wasmachine en een centrifuge. En dit alles is bij de prijs inbegrepen.

Wilt u meer informatie over deze boerencampign in Gelderland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping Nieuw Kempink in Aalten.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina