Minicamping Lutje Kössink in Winterswijk-Henxel
Natuurkampeerterrein in de Achterhoek (Gelderland)

Minicamping Lutje Kössink in Winterswijk-Henxel, een natuurkampeerterrein in de mooie Achterhoek (Gelderland) ligt in het landelijke bosrijke gebied. In deze omgeving zijn vele mogelijkheden om te recreëren. Het terrein is heel netjes en goed onderhouden. Tevens zijn er uitstekende voorzieningen. Hier kamperen de liefhebbers van het kleinschalig kamperen, in een natuurrijk gebied. Het kampeerterrein is omzoomd met 21 soorten bomen en struiken en u kunt kiezen uit zonnige of schaduwrijke plekken. De boerderij behorende bij Minicamping Lutje Kössink in Winterswijk-Henxel, een natuurkampeerterrein in de Achterhoek, Gelderland, is een oude monumentale herenboerderij, waar de sfeer van vroeger nog te proeven is.

Minicamping Lutje Kössink in de Achterhoek

De voorzieningen zijn op en top op Minicamping Lutje Kössink in Winterswijk-Henxel. Alle plaatsen zijn minimaal 100m² en hebben ieder een electra-aansluiting. Op het kampeerterrein is een watertappunt aanwezig. Het in 2014 vernieuwde sanitairgebouw is ruim opgezet. Zowel de dames als de heren kunnen beschikken over twee douches, vier wastafels en vier toiletten. Aan de buitenzijde kunt u overdekt uw vaat doen, er zijn daar 3 plaatsen voor gemaakt. Ook is daar een tappunt voor zowel warm als koud water en een afstort voor uw (chemisch) toilet. Het ontbreekt u hier dus niets op dit gebied. Alle gasten op deze natuurcamping kunnen beschikken over gratis draadloos internet.

De Achterhoek biedt u een schitterende natuur en veel rust.
Winterswijk heeft, alle noodzakelije voorzieningen en de omgeving biedt u een schitterend coulisselandschap. U kunt hier uren fietsen, maak bijvoorbeeld zelf uw route aan de hand van de knooppunten. U komt door schitterende bossen, afgewisseld met mooie natuurgebieden en her en der prachtige oude boerderijen of kastelen. Ook een bezoekje op de fiets aan het naburige Duitsland is de moeite zeer waard. Wij weten zeker dat een bezoek aan de Achterhoek niet bij een éénmalig bezoek blijft. Maar dat moet u zelf ervaren en dat kan als u uw vakantie houdt op Minicamping Lutje Kössink in Winterswijk-Henxel.

Lekker kamperen in de Gelderse Achterhoek

Wilt u nog meer weten over dit natuurkampeerterrein in de Achterhoek?
Bezoek dan de website van Minicamping Lutje Kössink in Winterswijk-Henxel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina